Succesvolle 1e kennismaking met techniek-training.

Foto: Carlinde Photos & More

Na een hele vrije woensdagmiddag was het op de velden van DVVC rond de klok van 17.00u duidelijk dat de aanwezige kinderen zin hadden in hun nieuwe “avontuur”!

De eerste (gratis) proeftraining onder leiding van Nelson de Kok, van Voetbalschool 2Fast, stond op het punt te beginnen. Voor deze proeftraining was een maximum van 20spelers gesteld. Dat aantal was in een mum van tijd gehaald. Nu stonden deze 20 enthousiaste voetballertjes te popelen om te beginnen.
Zij werden in 3 groepen verdeeld, om in korte sessies verschillende vaardigheden en technieken uitgelegd te krijgen, alvorens ze zelf proefondervindelijk aan de slag konden.

Onder het toeziend oog van Nelson de Kok (techniektrainer bij NAC, die vanaf dit seizoen voor de spelers/speelster van de DVVC Talent Academie deze speciale techniektrainingen verzorgd) en Cees van Poppel (looptrainer bij Willem II) en DVVC jeugdcoördinator Yenal Ergisi werd aandachtig geluisterd, ijverig geoefend en natuurlijk ook met elkaar gewedijverd tijdens de verschillende oefeningen. Er werd gedribbeld, gedraaid, de bal gestopt of aangenomen, geschoten en gerend met de bal, geslalomd en over poortjes gesprongen dat het een lieve lust was.

Het enthousiasme en de leergierigheid spatte er vanaf. 3 blokken, 3 uitdagingen. En de kids gingen er vol in. Vanaf het terras, heerlijk onder de parasol, keken ouders tevreden toe. Na een uur waren er vermoeide gezichtjes. Voorzien van een lach van oor tot oor. De kinderen hadden zich duidelijk vermaakt. Voor menig spelertje smaakt het naar meer.

En dat kan, want Voetbalschool 2Fast gaat deze, extra, training voortaan elke woensdagmiddag van 17.15u tot 18.15u geven aan de Sportlaan 4, bij DVVC.
Heeft uw kind het afgelopen woensdag gemist(?) en wil het zelf ervaren hoe gezellig en leerzaam de training is? Wil uw kind zijn of haar techniek verbeteren en eens proberen of zo’n extra techniek-trainingsuur iets voor hem of haar is?

Jongens en meisjes vanaf 7jaar t/m 15jaar zijn altijd welkom om mee te doen met een eenmalige gratis proefles van de techniek-training.  Geen lid van DVVC? Geen enkel probleem. De trainingen staan open voor alle spelers en speelsters van 7 t/m 15 jaar. Dus jongens en meisjes: Waag die kans en krijg (een proef)les van de beste in hun vak: Nelson de Kok en Cees van Poppel! Graag wel vooraf aanmelden via: [email protected]  Tot snel, tot ziens bij DVVC!

Reacties