Sander v.d. Wiel wint Van Leijsen-ranking

sportcafé ’t Vaartje was de winst in de tweede wedstrijd van het bouwbedrijf Van Leijsen-ranking toernooi voor Sander v.d. Wiel. Er werd gespeeld volgens het poulesysteem. In de finalepartij won Sander nipt van de kampioen van de eerste wedstrijd Erwin van Riel. De verliezerronde werd gewonnen door Alex van Ginneken

Winst Erwin van Riel en Ton Kemmeren
In het koppeltoernooi ging de winst eveneens naar Erwin van Riel en Ton Kemmeren. Zij waren te sterk voor Sander v.d. Wiel en Alex van Ginneken. Ton gooide ook nog een 180-er. Hij was toch goed in vorm want hij had uitworpen met 84 en 100. Aan het eind van de avond snoepte Erwin deze nog net van hem af met een prachtige uitworp van 114.

Wedstrijd bouwbedrijf Van Leijsen-ranking
Op zaterdagavond 7 september staat al weer de derde wedstrijd op de rol in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi. Het is een gezellig toernooi, waarbij de sportiviteit voorop staat. Mooi is dat ook de wat mindere darter kansen heeft, omdat de koppels steeds geloot worden. Er wordt gestart met het koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur