Erwin van Riel wint Van Leijsen-ranking

In sportcafé ’t Vaartje was de winst in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen van het bouwbedrijf Van Leijsen-ranking toernooi voor Erwin van Riel. Er werd gespeeld volgens het poulesysteem. In de finalepartij won Erwin met 3-1 van Ton Kemmeren. Ton eiste de tweede plaats voor zich op. Hierna volgde Gert-Jan van Peer. Hij maakte de eerste drie compleet. De hoogste uitworp ging met 110 wel naar Ton.

Winst Ton Kemmeren en Gert-Jan van Peer
In het koppeltoernooi ging de winst eveneens naar Gert-Jan van Peer en Ton Kemmeren. Zij waren in de finale partij met 3-0 te sterk voor Judith Schellekens en Sander v.d. Wiel. Zij werden wel tweede. Hierna volgden Frans Kemmeren en Erwin van Riel en het koppel Kess van Boxel en Wilma Kemmeren. Er waren deze keer geen 180-ers. De volgende wedstrijd wordt gehouden op zaterdagavond 31 augustus.