Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

Voor team café ’t Vaartje begint de competitie al op maandag 19 augustus met een thuiswedstrijd. Dit team komt uit in de A-klasse in de drietallencompetitie in de spelsoort driebanden groot.

Het moet het in de eerste wedstrijd opnemen tegen team ’t Vrijthof 85. Team ’t Vaartje bestaat uit Patrick Schrijver, Willy v.d. Wie, Ad Faro, Piet Vissers en Bart de Wijs. Embert Broekhoven en Ton Kemmeren zijn hier de reservespelers. Er wordt in drietallen gespeeld. Vorig jaar werd dit team nog al geheel kampioen. Het heeft dit seizoen dus een titel te verdedigen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

AK Deur & Interieur Kaatsheuvel ook thuis
Ook voor team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel is de eerste wedstrijd een thuiswedstrijd. Dit team komt uit in de B2 klasse in de spelsoort driebanden-klein. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje opnemen tegen team de Eekhoorn uit Oosterhout. Team AK bestaat uit Jan, Johan, Edwin en Erwin Ligtenberg. Bij dit team staan Piet Kamp en Embert Broekhoven reserve. Ook deze wedstrijd begint om 19.30 uur. Team Royal Hedge start met een uitwedstrijd. Ook dit team komt uit in de B2-klasse. Dit team gaat op bezoek bij een ander team van de Eekhoorn in Oosterhout. Dit team bestaat uit Anton Smulders, Mark Pijnenburg, Ton Hamers en Bert v.d. Hooff. Ook hier staan Embert Broekhoven en Piet Kamp reserve.

Reacties

article
109924
Voor team café ’t Vaartje begint de competitie al op maandag 19 augustus met een
https://dongen.nieuws.nl/sport/20190812/biljartnieuws-sportcafe-t-vaartje-199/
2019-08-12T21:22:14+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/10/15093859/biljartnieuwbeeld.jpg
Sport