ONI selectie staat weer te trappelen om te beginnen

Foto:

Ondanks dat bijna iedereen van een welverdiende vakantie geniet of nog gaat genieten zijn de voetbalpijlen bij de v.v. ONI alweer op het nieuwe seizoen gericht.
In deze zomerstop, zeg maar gerust tropenstop, zit men bij ONI niet stil en zijn de voorbereidingen op de hernieuwde kennismaking met de 3e klasse in volle gang.

Als eerste mocht ONI in de overschrijvingsperiode de volgende nieuwelingen verwelkomen; Tim Antheunisse, Joost Trommelen en Jeswendum Gire. Daar tegenover staat het tijdelijke stoppen van Thomas Mertens die een wereld rondreis gaat maken en Marlon Klaassen die heeft gekozen voor een andere sport. Verder is de selectie intact gebleven en moet volgens vele een danig woordje kunnen worden meegesproken in de 3e Klasse D.

Het is aan de nieuwe trainer Frank Kusters om samen met zijn technische staf er weer een soepel lopende voetbalmachine van te maken. Dat dit een nauwe samenwerking vereist met het 2e team, wat weer onder leiding staat van trainer Ad Broeders en de nieuwe leider Rini Netten, behoefd verder geen betoog, men moet het samen gaan doen, eenheid is het toverwoord en dat staat weer voor positieve resultaten.

Ten tijde van dit schrijven zijn inmiddels ook de indelingen van zowel de competitie als de beker bekend geworden, voor de trouwe aanhang van ONI welke geen internet heeft, ja die zijn er ook, volgt hier voor hen de indeling: ONI 1, BZC’14, GDC, GVV’63, HAAFTEN, MVV’58, NEO’25, NOAD’32, BLC, sv CAPELLE, SPARTA’30, MERLIJN, VUREN, ZWALUWE

BEKER INDELING; DONGEN 2, RFC zat, RAAMSDONK


ONI 2, BARONIE, BLC, DUIVENLAND, DE FENDERT, GDC, INTERNOS, KLUNDERT, NEO’25, PELIKAAN, SSC, YERSEKE
BEKERINDELING; OLYMPIA’60 2, SCO 2, CLUZONA( wouw)
Voor ONI 2 betekent deze indeling een nieuwe uitdaging na de eerste kennismaking in deze 2e klas reserve waarin men tot 4 wedstrijden voor tijd mee heeft gedaan in de strijd om een periode ticket.Ook dit jaar wil en zal ONI 2 mee willen doen in deze strijd in een poule waarin men kriskras door Brabant zal reizen en 2 maal Zeeuws grondgebied zal betreden. Er ligt weer een mooie uitdaging in het verschiet voor dit team.

SPEELDATA BEKERWEDSTRIJDEN; 31 AUG, 7 EN 14 SEPT

In de zomerstop heeft de sponsorcommissie ook gesprekken gevoerd met de huidige sponsoren en is men trots u te kunnen mededelen dat beide hoofdsponsors KEURSLAGER MARCO v STRIEN en G.A.SCHILDERWERKEN samen met ROSENBRAND ADMINISTRATIES en RvR hun sponsorcontracten met de v.v.O.N.I. hebben verlengt. De sponsorcommissie en en bestuur zijn deze 4 sponsoren zeer dankbaar voor het gestelde vertrouwen en zien uit naar een verdere sportieve samenwerking.
Deze contract verlengingen betekenen dat de selectie het volgende seizoen met nieuwe Trainingspakken, Polo’s en Spelerstassen loopt.
Met de contract verlenging van Keurslager Marco v Strien betekend dit ook dat u ook volgend seizoen weer de waardebonnen van de keurslager bij ONI kunt afnemen.

ONI is trots op ALLE sponsoren die men rijk is, want ook hier geldt dat we het niet alleen kunnen, ook hier geldt dat we het SAMEN MOETEN, SAMEN MET U OP WEG NAAR EEN MOOIE VOETBAL TOEKOMST.!

Deze toekomst zal al vlug zijn start hebben, daar men op dinsdag 13 augustus gaat starten met de voorbereiding, in deze voorbereiding staan de volgende oefen wedstrijden op het programma;

DINSDAG 20 AUG; 20.00 ONI – WILHELMINA ( den bosch)

ZATERDAG 24 AUG ; 14.30 ONI – WELL

DINSDAG 27 AUG; 20.00 VVAC – ONI

DINSDAG 10 SEP; ONI – SCO

Reacties