Finales Bassie Jeugdtennistoernooi

Foto:

Op de tennisbanen van TC Bas Dongen werden zondag 4 augustus de finales van het 43e  Bassie jeugdtoernooi gespeeld. Onder het toeziend oog van een enthousiast publiek streden de jonge tennissers (m/v) om de hoogste plaats.

Het Bassie jeugdtoernooi dat al sinds 1976 jaarlijks plaatsvindt beleefde zondag zijn sportieve hoogtepunt. Na zich in de voorgaande dagen in het toernooi omhoog getennist te hebben was het aan de finalisten om uit te maken wie de allerbeste was in zijn of haar categorie.

Na afloop van de spannende wedstrijden bleek dat de deelnemers van kamp Zeeland de meeste overwinningen in wacht hadden gesleept. Voor TC Bas Dongen werd de eer hooggehouden door Maud en Britt Marijnissen. Zij bereikten in het enkelspel respectievelijk een eerste en een tweede plaats.

Toernooileider Cristian Besems gevraagd naar zijn indruk van het toernooi:
“Het was fantastisch. Wij als organisatie leggen de basis maar het zijn uiteindelijk de deelnemers die het succes bepalen. Ik wil dan ook iedereen van de kampen Zeeland, Basta en PTA maar ook de individuele inschrijvers en uiteraard de spelers van TC Bas Dongen heel hartelijk danken voor een geweldig verlopen toernooi. ”

Besems wist verder nog te vertellen dat de organisatie serieus kijkt naar een mogelijkheid om volgend jaar ook een kamp voor de jeugd van TC Bas Dongen te organiseren. “Als dat gerealiseerd kan worden gaat een lang gekoesterde wens in vervulling”

Reacties