Wilma Kemmeren wint kruisboogstrijd

Foto:

Traditioneel stond weer de jaarlijkse kruisboogwedstrijd op het programma voor klanten van sportcafé ’t Vaartje uit Dongen-Vaart. De wedstrijd werd gehouden op de banen van kruisboogvereniging “Onderlinge Vriendschap” in de Moer.

Het was een gezellige en vooral ook spannende wedstrijd. Er eindigden twee personen met 94 punten bovenaan. Het waren Wilma Kemmeren en Janus Jansen. Er moest een shoot off aan te pas komen om de winnaar aan te wijzen. Janus deed het prima met twee negens en een tien.

Wilma deed het zelfs nog iets beter, Zij schoot zelfs twee rozen (tienen) en een negen, zodat zij de algeheel kampioen werd. Janus eindigde op de eerste plaats bij de mannen. Hij werd gevolgd door Jan Kennekens met 93 en Rini Netten met 89. Bij de dames werd Wilma gevolgd door Ans van Boxel met 92 en de kampioen van een vorige editie Fenny Jansen met 90. Wilma neemt de titel over van Monette Couleau. Janus neemt deze over van Frans Kemmeren

Doorzettersprijs voor Kees van Boxel
De organisatie had deze keer een nieuwe prijs. Deze was voor degene die het meest doorzettingsvermogen toonde. Kees van Boxel liet zich niet van zijn stuk brengen, ondanks het feit dat hij nadrukkelijk op zijn vingers gekeken werd. Met recht eiste hij deze prijs dus voor zich op.

Reacties