Dorpentoernooi De Vaart Erin: Winst DVE

Foto:

Gezelligheids Jeu de Boulesvereniging De Vaart Erin (DVE) heeft in de Dorpencompetitie de eerste winst te pakken. Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart werd met 6-3 gewonnen van Raamsdonksveer.

In de eerste ronde was er winst voor alle koppels Ton Kemmeren en Rian Verbunt wisten na een behoorlijke achterstand toch nog de winst te pakken het werd 13-12. Wil Brekelmans en Goof Verbunt wonnen eveneens met 13-12. Jan Kennekens en Toon Verbunt wonnen afgetekend. Hier werd het 13-3. In de tweede ronde verloor dit koppel echter met 3-13. Ook voor Wil en Goof was er verlies met 7-13. Ton en Rian waren de enige die een winstpartij in de wacht sleepten. Zij wonnen met 13-10.

In de laatste ronde maakten Jan en Toon korte metten. In record tijd werd met 13-4 de winst gepakt. Ook Wil en Goof wonnen afgetekend met 13-6. Nu waren Ton en Rian de enige die verlies moesten incasseren. Dat betkende dat alle koppels twee wedstrijdne wonnen en er één verloren moesten geven. Na afloop was het nog lange tijd gezellig.

Reacties