Darts Bouwbedrijf Van Leijsenranking: Pim Bollen wint Bouwbedrijf Van Leijsen

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje werd de eindranking gegooid van het bouwbedrijf van Leijsen Kleindongen-rankingtoernooi. Dit toernooi stond alleen open voor de geplaatste spelers. Pim Bollen was deze keer de glorieuze winnaar.

Hij gooide de finale tegen de kampioen van afgelopen jaren Hans de Jong. Pim liet er geen misverstand over bestaan en won gedecideerd met 4-0. Na vier titels op een rij voor Hans, wist Pim zijn hegemonie te doorbreken. In de halve finales was Pim nog te sterk voor Ton Kemmeren. Hans rekende hier af met Gert-Jan van Peer.

Erwin van Riel pakt verliezersronde
In de verliezersronde ging Erwin van Riel met de met de eer slepen. Hij pakte de winst op de kampioen van vorig jaar Frans Kemmeren. Het werd een afgetekende overwinning. In de halve finale won Erwin van Wilma Kemmeren. Hier was Frans te sterk voor Sander v.d. Wiel. In 2017 pakte Sander v.d. Wiel nog de titel. Alex van Ginneken ging aan de haal met de rode lantaarn. Het was overigens feest voor Alex. Hij bereikte de leeftijd van 40 jaar op deze avond. Hij werd hiervoor uitgebreid gefêteerd. De hoogste uitworp deze wedstrijd kwam op naam van Pim Bollen met 121. De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen is op zaterdagavond 17 augustus. De aanvang van deze wedstrijd is 20.00 uur.

Reacties