Topprestaties onder tropische omstandigheden bij de Atledo pupillenwedstrijd

Foto:

Vijf Atledo podiumplaatsen bij de landelijk druk bezochte Pupillenwedstrijd die op zaterdagochtend op de baan van Atledo werd gehouden. En er waren meer dan 50 persoonlijke records voor de 20 Atledopupillen.

Bij de mini pupillen haalde Anna Derks brons en Lila Ozga in haar eerste wedstrijd zilver. Zilver was er ook voor b pupil Megan van Leeuwen, die ook nog een Clubrecord vestigde op de 150m. Anouk Rutjes haalde zilver bij de A pupillen 1e jaars. Siebe van der Lee pakte het brons bij de jongens b en pakte ook het Clubrecord op de 150m.
In de ochtend deden 90 atleten uit het hele land mee aan de pupillenwedstrijd. Ze hadden een meerkamp met 3 onderdelen en een losse 150m.

We kijken terug op een heel geslaagde wedstrijd en zijn vooral de juryleden heel dankbaar dat zij voor de pupillen de afstanden wilden opmeten. Voor Atledo deden mee: Anna Derks, Lila Ozga, Femke Broeders, Fleur de Jong, Megan van Leeuwen, Anouk Rutjes en Nieke Westerveen en Willem de Jong, Sem Beerens, Tijn Brants, Siebe van der Lee,Tijmen Bosboom, Milan Bavius, Jasper Broeders, Rembrandt Noordanus, Radek Ozga, Ramon Derks,Tim van Breemen, Yuri Derks en Jurre Verschure.

De volledige uitslag is te vinden op www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/24927/186/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen