Brand Masters Allemaal Olympia waardige afsluiting van mooi seizoen

Foto:

Hoewel de jeugd nog een paar weekjes doorgaat met zomertrainingen en Weekendkamp was er al wel de seizoenafsluiting op sportpark Crispijn. Een strakke organisatie en veel vrijwilligers zorgden ervoor dat alle Olympianen een geweldige dag hadden.

Hoppenbrouwers Techniek Toernooi
Het Allemaal Olympia gevoel werd extra versterkt doordat de organisatie had gekozen voor een andere opzet van de voetbaltoernooien. Het jeugd- en het seniorentoernooien werden grotendeels tegelijkertijd afgewerkt wat resulteerde in een prachtige ambiance op de verschillende velden. Er werd hard maar sportief gestreden om de prijzen in het Hoppenbrouwers Techniek toernooi. Voor de jeugd was er tussendoor een heerlijke traktatie gesponsord door hoofdsponsor Brand Masters.

Heerlijk barbecue van Smoking Suckers
Na het sportieve gedeelte was het tijd voor lekker relaxen en chillen. Gelukkig waren de weergoden redelijk gestemd en kon er onder een zonnetje genoten worden van de BBQ die werd bereid door Olympiaan Erwin de Vos met zijn crew. Probleemloos werden de bijna 300 deelnemers voorzien van heerlijk bereid vlees en toebehoren.

Intersport Oosterhout pop up store
De harde wind leek een probleem voor de pop up store van Intersport. Maar creatief werd een binnenlocatie gezocht en gevonden waar de Olympialeden met veel korting hun slag konden slaan. Er was zelfs een ouder die er niet mee weg kwam om niet mee te spelen door te zeggen dat hij geen voetbalschoenen had. Die werden ter plekke aangeschaft en meteen ingewijd.

Rommelse Transport Penaltybokaal
Één van de hoogtepunten van Allemaal Olympia is toch altijd wel de finale om de Rommelse Transport Penaltybokaal. Het gehele seizoen worden bij de thuiswedstrijden van Olympia’60 1 de voorrondes gehouden onder de bezielende leiding van Corné Vereggen en René Verboven. De beste penaltynemers mogen dan op Allemaal Olympia bepalen wie, in twee verschillende categorieën, de winnaar wordt. Dat kon niet Siem zijn. Deze pechvogel was finalist maar raakte net voor de finale in het voetbaltoernooi geblesseerd. Uiteindelijk waren Giel en Olivier de sterksten en mochten zij de bokaal omhoog houden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen