DVVC JO13 wint met grote overmacht voorjaarscompetitie

Foto:

Vier jaar na het eerste kampioenschap, van toen nog een E-team, wordt weer een feestje gevierd. En wat voor een!

De jongens en meiden van JO13 zijn dit seizoen ongenaakbaar geweest voor hun tegenstanders. Begonnen ze nog rustigjes met een winst van 2-1 in de eerste wedstrijd tegen Jeka en een spannende pot uit tegen Waspik waarbij DVVC doelpuntloos bleef maar er ook geen tegen kreeg. De punten werden verdeeld omdat beide teams een clean sheet hadden (0-0) Daarna gingen alle remmen los. In 6 van de 11 gespeelde wedstrijden werd de NUL gehouden. In vier wedstrijden moest keeper Jelle welgeteld 1x de bal uit het net vissen. De meeste doelpunten tegen vielen in de dorpsderby thuis tegen buurman Olympia’60. Daar kreeg DVVC 2 doelpunten om de oren.

Scoren deden de groen-witte vaak. Na de voorzichtige start met 2 doelpunten incasseerde de tegenstanders 6,7,8 (3x),9 en zelfs 3x dubbele cijfers, t.w. 11 doelpunten.De laatste wedstrijd, uit tegen v.v. Oosterhout, die op dat moment al in de onderste regionen verkeerden, werd dan ook met vertrouwen tegemoet gezien. Hoewel … een kleine nervositeit was er toch wel te bespeuren … bij de meegekomen fans, dat dan weer wel! Het team van je (klein)kind wordt tenslotte niet elke dag kampioen, dan is een mooie winst in de afsluitingswedstrijd de kers op de taart. En die kwam er. De groen-witte wonnen hier hun 3de wedstrijd waarbij ze 11x scoorden.

De kinderchampagne vloeide alvast rijkelijk daar op die Oosterhoutse grasmat en thuis in Dongen ging het feestje nog even door. De beroemde lijn 11 toerde het rondje om heel Dongen kennis te laten maken met de kersverse kampioenen. Alle kids gehuld in een speciaal daartoe ontworpen, gepersonaliseerd kampioensshirt en om hun nek de mooie herinneringsmedaille. Voor alle teamleden was er ook nog een heuse beker en last but nog least was er ook nog een glimmende kampioensschaal.

Het feestje zal niet zo gauw vergeten worden omdat The Champions eindeloos werden vastgelegd op foto- en filmbeeld.Kortom het was, ondanks de regendruppels die er tijdens de wedstrijd vielen, een schitterende dag vol opwinding, ontlading, vreugde en met een hele brede lach op alle gezichten van teamleden, leiders en trainers, (groot)ouders en alle andere fans. JO13 Gefeliciteerd met dit prachtige kampioenschap. Op naar het volgende seizoen!

Reacties