Jeu de Boules De Vaart Erin (DVE): Wil Brekelmans wint tête a tête

Foto:

Op de banen van gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) bij sportcafé ’t Vaartje werd het traditionele tête a tête-toernooi gegooid. Na de poules werden de kruisfinales afgewerkt.

Wil Brekelmans won met 13-8 van Ton Kemmeren. Jan Kennekens was te sterk voor voor Jos den Boer. Hier werd het 13-6. Hierna moesten Jan en Wil het in de finale tegen ekaar opnemen. Wil Brekelmans wist een 4-11 achterstand om te buigen in een 13-11 winst. Hij prolongeerde hiermee de titel, die hij vorig jaar immers ook al op zijn naam schreef.

Wim Cleijn wint kleine finale
In de kruisfinales in de kleine ronde won Wim Cleijn met 13-8 van Anton Huijbregts. Wim de Wit, die debuteerde op de banen van DVE, pakte eveneens een plaats in de kleine finale. Hij won met 13-3 van Lucien Snoeren. In de finale pakte Wim Cleijn met 13-9 de titel.

Jeu de Boules DVE:
Pinkster-toernooi DVE
Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje wordt door gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) op maandagmiddag 10 juni (Tweede Pinksterdag) weer een toernooi gegooid. Ook dit is weer een koppellotingtoernooi, waarbij de koppels gericht geloot worden. Door de gerichte loting ontstaan er steeds min of meer gelijkwaardige koppels. De vereniging kent geen contributie. Wel wordt er per wedstrijd een inschrijfgeld gevraagd van € 2,50 per persoon. Aanmelden voor het toernooi kan bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie. Aanmelden tot 13.15 uur, waarna de loting wordt gehouden, zodat de wedstrijden om 13.30 uur kunnen beginnen. Dit seizoen worden er verder nog een wedstrijd gegooid op en 30 juni. Dit is de laatste van het seizoen. Deze wordt voor belangstellende afgesloten met een barbecue.

Reacties