Jan Kennekens en Monette Couleau winnen Anneke Kemmeren-toernooi

Foto:

De negende editie van het Anneke Kemmeren-toernooi is dit jaar gewonnen door Jan Kennekens en Monette Couleau. Jan prolongeert hiermee de titel.

Vorig jaar won hij nog aan de zijde van Wim Cleijn. In de finale waren Jan en Monette met 13-9 te sterk voor Annelies van Schendel en Jos den Boer. Jan en Monette wonnen in de kruisfinale met 13-7 van Wil Brekelmans en Rini Netten. Jos en Annelies waren hier te sterk voor Wim Cleijn en Wilma Kemmeren.

Lucien Snoeren en Frans Kemmeren winnen
In de kleine finale ging de winst naar Lucien Snoeren en Frans Kemmeren. Zij waren met 13-6 te sterk voor Patty en Luca van der Wiel. Dit zijn de kleindochter en achterkleinzoon van Anneke. Geweldig dat zij zich ook zo bij dit evenement betrokken voelen. Luca was bovendien de jongste deelnemer. Patty en Luca wonnen in de kruisfinales van Jody Kemmeren en Goof Verbunt. Het werd 13-8. Lucien en Frans kropen hier door het oog van de naald. Met slechts één punt verschil werd gewonnen van Ton Kemmeren en Anton Huijbregts. De prijsuitreiking werd vervolgens verricht door Frans Kemmeren en Luca v.d. Wiel.

Erelijst Anneke Kemmeren-toernooi:
2019: Jan Kennekens en Monette Couleau
2018: Wim Cleijn en Jan Kennekens
2017: Stijn Kennekens en Rini Netten
2016: Stijn Kennekens en Karin Dirven
2015: Stijn Kennekens en Wilma Kemmeren
2014: Nel van Strien en Willy v.d. Wiel
2013:Toon Verbunt en Frans Kemmeren
2012: Janus Jansen en Wilma Kemmeren
2011: Matty de Jong en Ton Kemmeren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen