Atledo-jeugd succesvol in Tilburg bij de tweede Athletic Champswedstrijd

Foto:

De voorspelde kou en regen bleven gelukkig uit, het was uitstekend weer voor een compacte atletiekwedstrijd. Maar liefst 200 atleten waren in de ochtend naar de atletiekbaan van Attila in Tilburg in touw op veel verschillende onderdelen.

Zes a-pupillen van Atledo deden mee met 60m sprint, 60 m horden, slingeren, vortexwerpen, verspringen en een 6 minutenloop. Het team bestaande uit Daan Toet, Eva den Boer, Joeri van Helderen, Jurre Verschure, Tim van Breemen en Yuri Derks wist maar liefst 19 persoonlijke records te vestigen. Ze werden 2e in hun poule.

Er waren ook twee teams met jongere atleten. Voor Esmee de Jong was het haar eerste wedstrijd. Anna Derks, Goof Schoormans, Jasper Broeders, Madelief Houben, Michiel Daver, Milan Bavius, Ramon Derks, Sem Beerens, Sofie van Helderen en Zoe Otten deden mee verdeeld over twee teams. Deze elf atleten deden mee aan medicinbalstoten, vortexwerpen, hoogspringen, verspringen, een pendelestafette en een 4 minutenloop. Zij haalden samen 47 persoonlijke records en werden met hun teams 1e en 4e in de poule.

De atleten genoten zichtbaar van de wedstrijd en de ouders hielpen een handje mee, waardoor de wedstrijd vlot verliep. De eerste aanmeldingen voor de volgende wedstrijd op 1 juni zijn al binnen.

Reacties