Ron Timmermans en Peter Groeneveld winnen aan de Oude maas

Foto:

5 mei kwamen 19 vissers in de vroege ochtend naar de stalenbrug aan de oude maas te Waalwijk, waar H.S.V. De Ruischvoorn hun 2e vrijekoppel wedstrijd hield.

Om half acht werden de stek nummers verloot en zo konden de vissers hun spulletjes klaar gaan maken op hun stek. Toen om negen uur de toeter klonk om te starten met vissen gingen de korven en voerballetjes door de lucht en dan maar wachten op een aanbeet en dat duurden wel even. De vissers hadden het eigenlijk wel koud want het was een gure wind maar de vissers hadden die gelukkig in de rug, ook kregen zij nog een heftige bui op hun dak ook dat nog.

De aanbeten bleven uit de vis was niet zo bijt lustig maar was ook wel te verwachten met die koude dagen. Toch wisten enkele vissers een visje te vangen de grootste gewichten kwamen toch van de hogere nummers waar Peter Groeneveld het laatste nummer uit de emmer had en bleek ook nog het staart nummer te zijn achteraf was dat het goede nummer hij wist de individuele winnaar te worden met 12.475gram 2e individueel werd Broer Oomens hij ving 2650 gram bij elkaar.

Om 13.00uur klonk de toeter om te stoppen en de weeg ploegen konden de gevangen vissen gaan wegen, en de koppels aan elkaar gekoppeld worden. Het winnende koppel werd Peter Groeneveld en Ron Timmermans met samen een gewicht van 13.100 gram 2e koppel werden Broer Oomens en Toon Verboven samen hadden ze 3475 gram. 3e werd Henk Bakx en Rolf Drewes die 2500gram samen hadden .

De volgende wedstrijd is op; 19 mei 2e club wedstrijd in de Donge te s Gravenmoer  Inschrijven aan de waterkant van 7.00 uur tot 7.15uur

Reacties