Jeu de Boules De Vaart Erin: 9e editie open Anneke Kemmeren-toernooi

Op zondagmiddag 5 mei (bevrijdingsdag) wordt op de banen van Gezelligheids Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin voor de negende keer het Anneke Kemmeren-toernooi gehouden.

Dit toernooi wordt gehouden ter nagedachtenis van Anneke. Het toernooi staat voor iedereen open. Het eerste jaar werd het toernooi gewonnen door haar zoon Ton Kemmeren samen met Matty de Jong. Daarna ging de winst naar Wilma Kemmeren en Janus Jansen. Vervolgens pakten Toon Verbunt en Frans Kemmeren het kampioenschap. In 2014 ging de winst naar Nel van Strien en Willy v.d. Wiel. Het jaar daarop eisten Stijn Kennekens en Wilma Kemmeren de titel op. In 2016 ging de winst opnieuw naar Stijn Kennekens. Dit keer aan de zijde van Karin Dirven. In 2017 won Stijn weer. Nu was Rini Netten zijn partner.

Vorig jaar ging de winst naar Jan Kennekens en Wim Cleijn. Het betreft ook dit jaar een koppellotingtoernooi, waarbij de koppels worden geloot. De wedstrijd op de banen van Jeu de Boulesvereniging de Vaart Erin, bij sportcafé ’t Vaartje, begint om 13.30 uur. Wanneer je mee zou willen gooien kun je vooraf contact opnemen met café ’t Vaartje (0162-312275 of email [email protected]) of Frans Kemmeren (0162-325227). Graag een kwartier voor de wedstrijd aanwezig zijn, zodat er ook tijdig met de wedstrijden kan worden begonnen. Meld je aan want het is altijd gezellig.

Toon Verbunt en Dennis Vermond winnen
Op de banen van gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) bij sportcafé ’t Vaartje werd al weer het tiende toernooi van het seizoen gegooid. De weersomstndigheden waren opnieuw prima. Na de poulewedstrijden volgden de kruisfinales. Toon Verbunt en Dennis Vermond wonnen hier met 13-1 van Lucien Snoeren en Rian Verbunt. Judith Schellekens en Jos den Boer versloegen hier Wima Kemmeren en Erwin van Riel. Hier werd het 13-9. In de keine finale waren Goof Verbunt en Jan Kennekens met 13-5 te ssterk voor Wil Brekelmans en Farnk de Jong. De grote finale ging tussen Denis en Toon tegen Judith en Jos. Het werd een spannende finale, die uiteindelijk met 13-9 gewonnen werd door Dennis en Toon. Dit seizoen worden er verder nog wedstrijden gegooid op 5 mei, 30 mei, 10 juni en 30 juni. De wedstrijden beginnen allemaal om 13.30 uur.