Ad van Zelst en Broer Oomens winnen 1e boten concours

Foto:

Afgelopen zondag stond er weer een viswedstrijd gepland van H.S.V. de Ruischvoorn Dongen. Dit was de eerste boten concours in de Biesbosch, er waren vier koppels naar de haven Vissers Hank gekomen om met een eigen boot of gehuurd het mooie Biesbosch in te gaan.
Waar meestal een visje gevangen wordt maar de laatste jaren is dat een heel stuk minder geworden.

Om acht uur konden de vissers naar hun favoriete stekkie gaan, de meeste zijn hier wel bekend en weten al waar ze gaan liggen. Het weer viel gelukkig nogal mee de weers verwachtingen waren niet gunstig maar het was redelijk droog gebleven en er was weinig wind. De vissen beten ook redelijk alle boten hadden een redelijk gewichtje gevangen.

Zo waren koppel Ad van Zelst en zijn trouwe maat Broer Oomens goed op dreef zij hadden een mooi gewicht bij elkaar gevangen van 26.750 gram. Hier werden ze winnaar meeĀ  Ook hadden ze een snoek erbij gevangen. 2e werden Jan Trommelen en Wim Maas die ook wel de wateren kent hier zij wisten bijna 15 kilo vis te vangen. Jos Emmen en Leo Akkermans werden 3e en zij vingen samen een gewicht 10.300 gram bij elkaar. Wally van Vught en Dennis van der Wee werden laatste met bijna een gewicht van 9 kilo samen.

Om 15.00 uur was het weer tijd om naar de haven te gaan waar de prijsuitreiking plaats vond met een drankje.

Ad van Zelst en Broer Oomens 26.750 gram
Jan Trommelen en Wil Maas 14.900 gram
Jos Emmen en Leo Akkermans 10.300 gram
Wally van Vught en Dennis van der Wee 8.850 gram

Volgende wedstrijd is op;
Zondag 5 mei een vrije koppelwedstrijd Oude Maas stalenbrug
Vissen 9.00 uur tot 13.00uur
Inschrijven tot 7.30 uur aan de waterkant.

Reacties