Selectie-wedstrijd weekend dressuur bij PSV De Edele Hoefjes

Foto:

Wat een schitterend weer hadden ze bij Paardensportvereniging De Edele Hoefjes afgelopen weekend tijdens hun selectie-dressuurwedstrijd voor pony’s op zaterdag en voor paarden op zondag.

Op de nieuwe eb- en vloedbodem werden de dressuurproeven voor de selectie van de kringkampioenschappen van de Baronie verreden. De ruiters en amazones waren hier erg over te spreken. Het weer was prachtig maar dat was niet het enige wat prachtig was. Er werd door diverse amazones van de vereniging prachtig gereden. Nicole Kimenai reed maar liefst alle drie haar pony’s naar een eerste plaats in 3 verschillende klassen. Tongerenhof Aramis had ze lekker aan het lopen en daarmee won ze de DE-Z1/Z2 met 230 en 216 punten. Waarmee ze 2,4% los stond van nummer twee. Haar pony Big Taylor is ook weer terug in de wedstrijdring. Samen met hem wint Nicole de DE M1 met een hele mooie score van 223 punten en 14 punten los van nummer twee. Als laatste reed ze Tongerenhof Cullinan. Ook met deze jonge pony won ze, deze keer in klasse L1 met 192 punten.

Janneke Bleeker reed ook mee met haar pony Haston be Happy in de klasse DE/Z1 maar had afgelopen weekend helaas niet helemaal de juiste flow te pakken waardoor ze niet kon laten zien wat ze in huis hebben. Fiene van Gestel had wel de juiste flow te pakken met haar pony Madonna. Samen zette ze een hele mooie prestatie neer met 194 punten en dat betekende een tweede plaats in de klasse B/B. Senna de Jong reed samen met haar pony Rosetta in de klasse DE/M2 ook een mooie proef met als beloning 187 punten en een 3e plaats in de klasse DE-M2.

Amy van Bragt reed met haar pony Rosa naar de 10e plaats met 185.5 punten in de klassen DE/B. Romy Dekkers pakte met Joly net naast een winstpunt met 177,5 punten maar wel een mooie achte plaats in de klassen DE/L2. Maandag was het de beurt aan Quinty Meulblok met haar paard Pure Bf’s Eternity in de klasse M2. Zij behaalde een mooie vierde plaats met 187 punten. In de klasse M1 heeft ze zijn volle broer Pure Bf’s Gentleman gestart, met goede onderdelen en ook verbeter punten, toch een winstpunt rijker en weer genoeg huiswerk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen