Veel zweetdruppels tijdens 9e Ooperon Paaspolotoernooi

Foto:

Voor de sporters in het water, de talrijke toeschouwers en vrijwilligers langs het bad en voor iedereen die zondag tussen de wedstrijden door de buitenruimte van zwembad De Vennen opzocht, voor allen was het flink zweten. Door het uitzonderlijk weer was het voor iedereen genieten en dat kwam de sfeer tijdens de 9e editie van het Ooperon Paaspolotoernooi van ZV De Vennen zeker ten goede.

 

Tussen 08.30u en 20.30u streden in totaal 21 ploegen in 4 verschillende leeftijdsgroepen om de sportieve eer. In de loop van de dag namen leeftijd en vooral ook grootte van de deelnemers toe maar ook in de oudste leeftijdscategorieën werd enthousiast maar ook sportief gespeeld zodat de scheidsrechters het relatief eenvoudig hadden.
Door het samenvallen met het begin van de meivakantie waren meerdere clubs genoodzaakt teams samen te voegen maar dat deed aan het spelplezier niet af. Dat er plezier was beleefd kreeg de organisatie bij de diverse prijsuitreikingen en bij vertrek van ploegen ook regelmatig te horen en daarmee was aan de belangrijkste doelstelling, een sportieve plezierige dag bezorgen aan de waterpolojeugd wel voldaan.

Toernooiwinst was er uiteindelijk voor teams van Njord Veldhoven (onder 13 en onder 15), van WOC Zuid (meisjes onder 17) en MNC Dordrecht (jongens onder 17). Naast de teamprijzen waren er dankzij vele prijzensponsors ook nog leuke prijzen voor coaches en spelers/speelsters die het totaal aantal doelpunten in hun categorie vooraf zo goed mogelijk voorspeld hadden. Voor de teams van De Vennen was er geen prijswinnende rol weggelegd met uitzondering van coach Peter de Vet die in de oudste jongenscategorie een akelig nauwe voorspelling had ingeleverd.

De organisatie kijkt tevreden terug op de 9e editie van het polotoernooi dat volgend jaar wederom onder de naam Ooperon Paaspolotoernooi de 10e/ de jubileumeditie hoopt te gaan beleven. Naast hoofdsponsor Ooperon is de Paastoernooicommissie van De Vennen ook veel dank verschuldigd aan de andere financieel sponsoren VAGN en autorijschool Van Vessem en aan de vele prijzensponsoren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen