ONI laat geen spaan heel van FC Bergen: 0-11

Foto:

Over de wedstrijd valt eigenlijk niets schokkends te melden, ONI was niet één maar 3 maten te groot voor overigens zeer sportief spelend Fc Bergen.

Alleen het afhaken van doelman Daan van Beelen in de warming up was even het negatieve hoogte punt, maar gelukkig heeft ONI alles kunner Lars vd Kletersteeg binnen de gelederen die zich na een razendsnelle kleding wissel in het keepers tenue hees en plaats nam onder de lat. In de wedstrijd die geen wedstrijd was moest de invaller doelman zeggen en schrijven drie keer handelend optreden en dat deed hij dan ook met verve, hij hield zijn doelschoon en kon terug kijken op een prima debuut als doelman. Zijn teammaten scoorde er in Bergen op Zoom lustig op los en rammelden er in een tijdsbestek van 50 minuten 11 binnen bij Fc Bergen.

De eerste 34 minuten lukt ONI dit niet, maar trof het 3 keer de lat en of paal en werd een treffer afgekeurd. Maar daarna sloeg de doelpuntenmachine op hol en was er voor Fc Bergen geen houden meer aan.

Doelpuntenmakers;
34e min Paul v Zon.
36e min Sander Bont
40e min Jaap vd Waarden
45e min Sander de Bont
46e min Thomas Mertens
49e min Sander de Bont
51e min Paul van Zon
53e min Jaap vd Waarden
59e min Sander de Bont
74e min Sander de Bont
85e min Sander de Bont

ONI moet zich nu gaan voorbereiden op een tegenstander van een ander en beter kaliber, want a.s. Zaterdag komt INTERNOS naar ‘s Gravenmoer. Een ploeg die het in Ettenleur ONI knap lastig maakte en heel lang gelijke tred hield met de huidige koploper, maar waar het Jaap vd Waarde was die ONI op sublieme wijze aan de drie punten hielp.
ONI is dus gewaarschuwd, ook deze zaterdag moet ONI met de juiste instelling, strijd en passie de tegenstander de wil opleggen. ONI moet en zal op het eigen sportpark geen negatief resultaat dulden maar het zal dan vanaf minuut scherp en zakelijk moeten zijn om uitzicht te houden op die steeds harder blinkende schaal die in de verte aan de horizon met de week duidelijker zichtbaar word. Zaterdag kan men weer een volgende stap zetten naar dit ultieme doel.

ONI 2 PAKT GOUDEN PUNTEN VAN PRINSENLAND MET 5-1 WINST
Door deze zege spreekt ONI 2 een danig woordje mee in de strijd om de plaatsen 3 en 4, plaatsen die recht geven op deelname aan de na competitie. Winst deze middag was een must en dat deed men dan ook, tel hier het puntverlies van directe concurrent NEO bij op en men mag spreken van gouden punten voor een trotse trainer Ad Broeders.
En zo doet de gehele selectie goede zaken deze middag en beloofd het een mogelijk feestelijk en sfeerrijk slot van de competitie te worden als beide teams zo blijven presteren.
En dan is de koek nog niet op want ONI 3 HEEFT DE ZINNEN GEZET OP DE KNVB BEKER, ja u leest het goed, het team van Eric van den Assem doet nog steeds mee in de beker, men heeft de laatste 8 bereikt en gaat op 16 Apr uit bij SCO proberen om de halve finale te halen.

Deze wedstrijd begint om 20.00 en de mannen van 3 verdienen ook een grote supporters schare deze avond. De cupfigters draaien in de competitie ook lekker mee en zouden ook zomaar bij de bovenste 4 kunnen gaan eindigen, maar het vizier staat op de Beker zoals door trainer vd Assem verwoord.
Door al deze positieve ontwikkeling kan en moet men stellen dat ONI op allerlei gebied een danig woordje mee spreekt en dat er voor de club een zeer interessante, spannende periode aan zit te komen. WE GAAN ER MET ZN ALLE VOOR, U TOCH OOK.

PROGRAMMA ONI 13 APRIL
THUIS
15.00 ONI 1 – INTERNOS
12.30 ONI 017 – ZIGO
12.00 ONI 014 – BAVEL
10.30 ONI 012 – BEEK VOORUIT
09.00 ONI 011 – SARTO

UIT
14.30 ALTENA – ONI 2
12.30 DVO – ONI 3
15.00 SCG – ONI 4
15.00 OVV’67 – ONI vetr
11.15 GUDOK – ONI 015
09.00 WERE DI – ONI 010
10.45 MADESE B – ONI 09
15.25 BARONIE – ONI 08
09.00 MOLENSCHOT – ONI 07

DINSDAG 16 APR
20.00 SCO – ONI 3 3/4 finale Beker

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen