Dongense Darts Competitie

Foto: CC0 Creative Commons

De Zomer competitie van de Dongense darts competitie is weer begonnen. 21 teams nemen deel aan deze competitie verdeeld over 3 divisies.

Darth Vader 2 is prima begonnen in de Tweede Divisie. Pijlloos, toch 1 van de kanshebbers, werd met 9-4 verslagen. New Bundy’s speelde tegen TROTS. TROTS nam een 6-0 voorsprong voordat New Bundy’s een punt scoorde. TROTS won dan ook ruim met 10-3 met uitworpen van 81 en 112 van Tim Hoevenaars en een 109 van Jos Rutters. Malibullseye speelde in D’Ouwe Sok tegen HBHB. HBHB pakte een voorsprong en kwam zelfs met 7-3 voor. Maar Malibulseye scoorde de laatste 3 alsnog waardoor de schade beperkt bleef. Het Vaartje 1 was vrij.

Gijle Peile mocht aantreden tegen Darth Vader 1 in de Eerste Divisie. Gijle Peile is zeker een kandidaat voor de titel en versloeg dan ook Darth Vader 1. 9-4 de score. Voor Darth Vader 1 gooide Wesley Intveld een 180 en finishte Teun Aarden 114. Nie te Pijle had een wisselende winter competitie achter de rug en wilde weer gaan presteren. Dat lukte niet tegen 4P. 4P was duidelijk sterker en won met 9-4 de wedstrijd. Het Karrewiel 2 ontving Falcon. 2 oud gedienden die wederom deelnemen in deze darts competitie. Falcon nam een ruime voorsprong (6-1), maar Het Karrewiel deed toch nog iets terug. De winst voor Falcon kwam overigens niet meer in gevaar. 8-5 de score voor Falcon met een 99 finish voor Marik Sterkens. Up to the bar 1 was deze ronde vrij.

In de Ere Divisie had Malle Bull geen kind aan Triple Trouble. Met oa 2x een 180 voor Pim van Boxel, 1x 180 Jeffrey Siemons en een 121 check-out voor Oswald Janssen werd de score 12-1 voor Malle Bull. Op Dreef 12 tegen De Tobbers ging aardig gelijk op. Op Dreef pakte wel een voorsprong, maar De Tobbers vochten zich goed terug. Wel de winst met 7-6 voor Op Dreef 12. The Dartons ontving BSEIDREN. BSEIDREN nam een 5-3 voorsprong, maar vergat om de wedstrijd definitief te beslissen. The Dartons pakte alle overige punten en won zo nog met 8-5. Voor The Dartons gooide Edwin Nuis een 180 en Kelvin Netten 1x 180. Voor BSEIDREN noteerde Dennis van Strien een 180. Het Karrewiel 13 was vrij.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen