ONI staat voor twee spannende weken

Foto: archief

De vele regen gooide afgelopen zaterdag roet in het voetbal eten, maar als de voorspellingen nu ook weer kloppen dan kunnen we a.s. zaterdag in de blouse de TOPPER ONI – TSVV MERLIJN aanschouwen.

De eerste van 2 op rij te spelen toppers tussen beide teams. Merlijn kwam zaterdag wel in actie en won ruim van Peursum waarbij spits en volgens het BD vedette Daniel Kuiper niet en door niemand te stuiten is. De voor ONI bij deze wedstrijd aanwezige aanvoerder van ONI laat bij deze weten dat er binnen ONI weldegelijk een aantal spelers rond huppelen die deze jonge man het zwijgen zullen opleggen. Merlijn een mooie mix van nederlands en engels voetbalvernuft en een zeer fanatieke trainer maakt het bijna iedereen lastig met het gewenste voetbal wat men wil spelen.

Het is alleen bij Merlijn altijd de vraag wie is er wel en wie zit er met zijn neus in de boeken of is op studenten reis, het voorbeeld van dit gebeuren ligt ONI nog vers in het geheugen met de nog steeds raadselachtige reden van afgelasten op 19 Januari. Zaterdagmiddag goed geluisterd te hebben kwam mij ter oren dat op die bewuste 19e Januari 6 Studenten elders vertoefde en de wedstrijd er vrolijk werd uit gegooid onder het mom van veld onbespeelbaar. Deze actie heeft veel verontwaardiging te weeg gebracht binnen de ONI gelederen en heeft er voor gezorgd dat alles en iedereen op scherp staat nu de Merlijners deze kant uit komen.

Alles en iedereen met oranje/blauw bloed in de aderen zin speelt op SPORTIEVE REVANCHE, en hier krijgt ONI dus a.s. zaterdag de kans toe. Ten tijde van deze voorbeschouwing is alles en iedereen kakel fris en fit, en dat zal nodig zijn tegen een Merlijn wat natuurlijk ONI graag een tweede hak wil zetten. De geschiedenis van deze twee kemphanen leert dat de uitslagen zeer wisselend zijn, hoge scores worden afgewisseld door krappe overwinningen waarbij ONI aan de goede kant van de totaal score zit.

Iedereen kijkt reikhalzend uit naar de eerste ontmoeting tussen de twee ploegen die gaan uitmaken wie er kampioen gaat worden. Het programma bij ONI is zodanig aangepast dat bijna alle overige senioren teams zaterdagmiddag aanwezig zullen zijn als de bal gaat rollen. Alleen ONI 3 speelt uit bij Dia, maar zal volgende week wel van de partij zijn als half ‘s Gravenmoer naar Tilburg trekt( het is te hopen dat dan wel de kantine open is bij Merlijn) Maar eerst zal er Zaterdag een stevig potje moeten worden afgeleverd door de Oranje/Blauwe leeuwen wil men een eerst scheiding maken op Merlijn Zoals gezegd zal ONI terdege rekening moeten houden met vedette Kuiper en zijn kompanen en dan voornamelijk op het middenveld. Merlijn wat zoals gebruikelijk technisch vaardige spelers herbergt kan een prima pot voetballen op plastic, maar staat zeker ook zijn mannetje op het gewone normale gras.

Waar ONI wel voor moet waken is het feit dat men gebrand is op winst gezien de 19 januari slapstick en dat men zich voorbij gaat lopen door de extra motivatie die binnen de ploeg aanwezig is. ONI moet met het koppie spelen en de kansen die men krijgt direct afmaken, Merlijn dus ook het gevoel geven van oei waar zijn we aan begonnen hier valt niks te halen.!! Gezien de prima weersvoorspellingen worden er vele supporters en nieuwsgierige verwacht die deze eerst clash willen meemaken van dichtbij.

Het weer zal goed zijn, het veld in top conditie, een hageltje nieuwe WEDSTRIJDBAL GESCHONKEN DOOR ZELOO SPORT&FINANCE, 22 goed willende spelers die de jonge leidsman van Straalen als baas binnen de lijnen krijgen, gaan voor een reclame makende middag in het amateur voetbal zorgen. Maar niet voordat LARS van LOON als PUPIL VD WEEK het enigste en juiste voorbeeld heeft gegeven aan zijn grote jongens, hij zal namelijk om 15.00 de wedstrijd ingang zetten met zijn mooiste moment.! Nadien mag hij in de dug out gaan mee kijken wie uitgeroepen mag worden na de wedstrijd tot RESTARIA’s GRAVENMOER MAN VD WEDSTRIJD.

Het belooft in alle geledingen van de vv ONI een spannende middag te worden die vele toekijkers verdiend, dit zijn de wedstrijden waar het omgaat, hier train je 2 keer in de week in de blubber voor, hier zet je alles voor aan de kant, en dan wil je zaterdagmiddag de beloning innen middels 3 broodnodige punten. Vanaf 15.00 bent u welkom om deze eerste TOPPER mee te maken, waarna dus volgende week direct de 2e er op zal volgen, het is aan ONI om MERLIJN in de hoek te krijgen waar de spreekwoordelijke klappen vallen. ONI … laat maar zien waar je al zolang naar uitkijkt, doe wat je wilt doen en maak vele mensen ongelofelijk blij. GAME ON.!!!

ONI 2 SPINT GAREN ZONDER ZELF TE SPELEN
In het vrije weekend heeft het 2e team een beetje garen gespind doordat de directe concurrenten punten dan wel een punt hebben laten liggen in de strijd om plaats 4.
Om dit extraatje werkelijk te verzilveren zal het 2e a.s. zaterdag de volle winst mee naar huis moeten nemen als ze gaan aantreden in Fijnaart bij de FENDERT.
Alleen zo blijft het 2e aanspraak maken op deze fel begeerde 4e stek, een stek die recht geeft op na competitie voetbal, en deze uitdaging wil men dolgraag aangaan.
Dit bleek overigens wel ook, daar men de verre reis van vorige week naar Yerseke had gemaakt met de BUS, een bus reis die mede mogelijk werd gemaakt door RvR, waaruit dus blijkt dat ONI 2 een serieuze gooi wil gaan doen naar de beoogde 4e plaats.

Nu gaat men weer met de auto, en moeten de drie punten mee terug in de kofferbak, om dan vanaf 15.00 de mannen van 1 vocaal en mentaal te kunnen ondersteunen.

SUCCES ALLEMAAL.

PROGRAMMA ONI 23 MAART
THUIS
15.00 ONI 1 – TSVV MERLIJN
13.00 ONI O17 – WSC
12.00 ONI O14 – GESTA
10.30 ONI O12 – RIEL
09.30 ONI O7 – MOLENSCHOT

UIT
12.00 DE FENDERT – ONI 2
14.30 DIA – ONI 3
13.15 BOXTEL – ONI O15
09.45 GUDOK – ONI O10
08.30 OOSTERHOUT – ONI O9
09.00 GESTA – ONI O8

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen