Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje was de winst in de veertiende wedstrijd van het bouwbedrijf Van Leijsen Klein-Dongen rankingtoernooi voor Hans de Jong. In de finalepartij was hij te sterk voor Pim Bollen, die de tweede plaats voor zich opeiste. Daarna volgden en Arjan Kamp.

Winst voor Hans de Jong en Wilma Kemmeren
In het koppeltoernooi ging de winst naar Hans de Jong en Wilma Kemmeren. Zij eindigden net voor Pim Bollen en Frans Kemmeren. Hierna volgden Erwin van Riel en Arjan Kamp. De hoogste uitworp was met 156 voor Pim Bollen. Er waren ook deze keer geen 180-ers. De volgende wedstrijd wordt gehouden op zaterdagavond 6 april.

WBDF-competitie:
Verlies ‘t Vaartje
In Lage Zwaluwe verloor dartsteam ’t Vaartje met 7-2 van het sterke team ’t Roer om. Hans de Jong won als enige zijn singlepartij. Verlies was er voor Davey Danyuuk, Patty v.d. Wiel en Goof Verbunt. Hans de Jong werd na zijn eerste koppelpartij gewisseld voor Ruud Kollenburg. Aan de zijde van Goof Verbunt werd nog één koppelpartij binnen gesleept. De andere drie koppelpartijen gingen verloren. Ook de teamronde kon niet in winst omgezet worden. Door dit resultaat blijft team ’t Vaartje in de degradatiezone hangen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen