23 mei reünie v.v. ’t Vaartje

Foto: Google Streetview

Op zaterdagavond 23 maart 2019 wordt in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart een reünie van de voetbalvereniging ’t Vaartje gehouden.

De aanvang van dit evenement is 20.00 uur. Het aantal aanmeldingen bereikt inmiddels een totaal van bijna 100. Het belooft dus een geweldig evenement te worden, wat zeker in een behoefte lijkt te voorzien. De reünie staat open voor alle oud-leden van v.v. ’t Vaartje. Het is mooi om te zien dat er zowel zomeravondleden, als leden van het zondag elftal (dames en heren) en rustende leden zich hebben aangemeld.

Aanmelden is niet verplicht, maar is voor de organisatie wel fijn. Dan heeft het immers meer zicht op hoeveel mensen er komen en hoe de accommodatie het best kan worden ingericht. Voor aanmelden en/of verdere informatie kun je terecht op mailadres: [email protected] of telefonisch bij Mari van Zon middels nummer 06-51168819. Het is de kans voor oud-leden om nog eenmaal herinneringen met elkaar op te halen. De organisatie gaat een tentoonstelling inrichten, met veel foto’s en andere snuisterijen. Er zijn ook nog veel legitimatiekaarten van de BZA. Je mag, wanneer je dit zou willen, na afloop je eigen kaart meenemen.

.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen