Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

Op zaterdagavond 16 maart wordt de vijftiende wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi. Deze wedstrijd was aanvankelijk een week later, maar is verzet omdat er op die avond ook een grote reünie wordt gehouden van de voormalige voetbalvereniging ’t Vaartje.

Het is een gezellig toernooi, waarbij de sportiviteit voorop staat. Mooi is dat ook de wat mindere darter kansen heeft, omdat de koppels steeds geloot worden. Er wordt gestart met het koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.

Thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Op dinsdagavond 19 maart gooit team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het moet het opnemen tegen team The Old Bridge uit Etten-Leur. Dit team staat op de vierde plaats. Het belooft dus een moeilijke opgave te worden. Afgelopen seizoen is team ’t Vaartje gepromoveerd naar de eerste divisie. Team ’t Vaartje heeft als doel voor dit jaar om in de eerste klasse te blijven. Het heeft de punten derhalve hard nodig. Het staat op dit moment nog onder de degradatiestreep. Er degraderen immers vier teams en team ’t Vaartje staat vierde van onderen. Team ’t Vaartje bestaat uit Patty v.d. Wiel, Hans de Jong, Ruud Kollenburg, Davey Danyuk, Goof Verbunt en Ton Kemmeren. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Ton Kemmeren wint Van Leijsen-ranking
In sportcafé ’t Vaartje was de winst in de dertiende wedstrijd van het bouwbedrijf Van Leijsen Klein-Dongen rankingtoernooi voor Ton Kemmeren. In de finalepartij was hij te sterk voor Erwin van Riel. Hierna volgden Goof Verbunt en Gert-Jan van Peer.

Winst voor Niels van Pelt en Peter Groeneveld
In het koppeltoernooi ging de winst naar Niels van Pelt en Peter Groeneveld. In de finalepartij versloegen zij Erwin van Riel en Frans Kemmeren, die de tweede plaats opeisten. Daarna volgden Goof Verbunt en Gert-Jan van Peer. De hoogste uitworp was met 108 voor Peter Groeneveld. Er waren deze keer geen 180-ers. De volgende wedstrijd wordt gehouden op zaterdagavond 16 maart.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen