Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In sportcafé ’t Vaartje speelt team SunControls Tilburg op donderdagavond 14 maart een thuiswedstrijd. Het moet het dan opnemen tegen team ’t Caves uit Wintelre. Dit team staat slechts één plaats hoger dan team SunControls. Het belooft derhalve een enerverende ontmoeting te worden. Team SunControls bestaat uit Patrick Schrijver, Anja Verbogt, Nhiep Tran, Anton Smulders, Jos Hamers en Bert v.d. Hooff. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-groot:
4-tallen: Autobedrijf Lion van Loon gelijk
In sportcafé ’t Vaartje speelde team autobedrijf Lion van Loon Dongen met 30-30 gelijk tegen team Cortini uit Oosterhout. Winst was er voor Nhiep Tran en Toon Verbunt. Beide spelers hadden maar 36 beurten nodig om de partij uit te spelen. Nhiep kwam uit op het schitterende moyenne van 0.527 en Toon zette het voortreffelijke gemiddelde van 0.500 neer. Voor Leo Loonen en kopman Ad Faro was er verlies. Beide spelers kwamen ruim te kort en konden niet tippen aan de moyennes van Toon en Nhiep. Ad maakte nog wel een mooie serie van vier.

3-tallen: café ’t Vaartje speelt thuis
Op maandagavond 18 maart speelt team café ’t Vaartje in sportcafé ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het moet het dan opnemen tegen team De Eekhoorn uit Oosterhout. Team ’t Vaartje verdedigt dan haar koppositie. Een goed resultaat is derhalve nodig om weer een stap dichter bij de titel te komen. Het vaste team van café ’t Vaartje bestaat uit Willy v.d. Wiel, Patrick Schrijver, Piet Vissers en Bart de Wijs. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein
B2: Thuiswedstrijden AK en Royal Hedge
Op dinsdagavond 19 maart spelen de teams AK Deur & Interieur Kaatsheuvel en Royal Hedge elk een thuiswedstrijd. Team Ak moet het dan opnemen tegen BSV uit Waalwijk. Team Royal Hedge neemt het op die avond op tegen BV D’n Berg uit Geertruidenberg. Team AK heeft nog kansen op een podium plaats. Het dient dan wel een goed resultaat neer te zetten. Team AK bestaat uit Jan, Johan, Edwin en Erwin Ligtenberg en Jos Hamers. Team Royal Hedge bestaat uit Anton Smulders, Mark Pijnenburg en Ton Hamers. De wedstrijden in sportcafé ’t Vaartje beginnen om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen