Atledo-pupillen actief in Apeldoorn en in Tilburg tijdens de vakantie

Foto:

Nieke Westerveen, 2e jaars a pupil, Anouk Rutjes 1e jaars a en Giel van den Mosselaar c pupil bezochten op 3 maart de Nationale pupillenindoor, gehouden in Omnisport in Apeldoorn.

Een wedstrijd met maar liefst 580 deelnemers uit het hele land. Ze genoten van hun 4 onderdelen en kwamen met de nodige persoonlijke records (10) thuis. Giel sprong zelfs een indoorclubrecord (2,99m). Een hele ervaring om daar te sporten waar ook de Nationale Kampioenschappen worden gehouden.
Op zondag 10 maart stonden er 3 Atledo pupillenteams in de sporthal van de Tilburg Univerity.

In de ochtend werd daar een Athletic Champs wedstrijd gehouden, waarbij de atleten in teams strijden op de onderdelen sprint, horden, hoogspringen en kogelstoten voor de a pupillen en sprint, hurkhoog en medicienbalstoten voor de b, c en mini pupillen. Maar liefst 19 pupillen deden aan deze wedstrijd mee. Ook hier sneuvelden weer veel persoonlijke records en de atleten en hun ouders genoten van de goed georganiseerde wedstrijd. Iedereen ging met een medaille naar huis. De Atledopupillen zien uit naar de komende wedstrijden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen