Malle Bull en Het Karrewiel 13 winnen bekerfinales Dongense Darts Competitie

Foto: CC0 Creative Commons

De finale in de winnaarsronde ging tussen malle bull en vrolijke bull. Malle bull was een maatje te groot voor vrolijke bull, na 7-0 was de buit binnen voor Malle bull. Er was 2 keer een 180 voor Mark Bakx,. Toch een knappe prestatie van vrolijke bull om de finale te halen.

In de verliezersronde stond de kampioen van de eerste divisie, het karrewiel 13 en game shot sala tegenover elkaar. Het Karrewiel 13 wist met 9-4 te winnen, met een 180 voor Pim Bollen, Hans de Jong gooide 103 uit.. Hiermee pakte het team van Rolf in ’t Groen de dubbel.

VRIJDAG 22 FEBRUARI VERGADERING ZOMERCOMPETITIE DARTS
Voor de zomercompetitie hebben zich 21 teams ingeschreven. In 3 divisies van 7 teams gaat er gespeeld worden. Deze competitie start op vrijdag 15 maart a.s. De competitie is beëindigd op vrijdag 28 juni, dus ruim voordat iedereen vakantie krijgt. Op vrijdag 5 juli volgt daarna nog de prijsuitreiking voorafgegaan door een gratis single toernooi. De vergadering vindt plaats op VRIJDAG 22 FEBRUARI om 21 uur in café de Valk. Op deze vergadering evalueren wij de wintercompetitie en bespreken het verloop in de zomer. Captains en overige belangstellenden zijn van harte welkom.

ZATERDAG 23 FEBRUARI PRIJSUITREIKING EN GRATIS TOERNOOI WINTERCOMPETITIE IN CAFÉ DE VALK.
Ter afsluiting van de wintercompetitie vindt op zaterdag 23 februari de prijsuitreiking plaats. In café de valk start om 19.30 uur een gratis single toernooi. Het team dat de meeste deelnemers aan de start brengt ontvangt 25 euro. Aansluitend worden de kampioenen en de nummers 2 en 3 in iedere divisie gehuldigd. Ook de persoonlijke prijzen, beste speler en hoogste uitworp worden per divisie uitgereikt. De finalisten van het bekertoernooi worden ook nog beloond evenals de hoogste uitworp. Wij rekenen weer op vele inschrijvingen, graag tot zaterdag 23 februari.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen