Van der Kolk Liberty Dames 1 sluit zaalseizoen af

Foto:

Zondag 3 februari stonden de laatste 2 zaalhockeywedstrijden op het programma van dit seizoen. Na een goede start de eerste dag met 2 gewonnen wedstrijden, was het vervolg minder qua resultaat.

Van der Kolk Liberty Dames 1 liet zeker tegen de hoger geplaatste teams prima spel zien, maar zonder resultaat. Ook tegen de meer gelijkwaardige teams werden geen punten meer gepakt. De laatste 2 wedstrijden konden daardoor zelfs nog leiden tot de laatste plaats in de poule en dus degradatie uit de 1e klasse zaal.

De 1e wedstrijd kwamen de dames eigenlijk zonder problemen door, en dit resulteerde in een 2-0 winst en daarmee een zekere 4e plaats in de poule. De laatste wedstrijd was daarmee niet meer van belang voor de stand, maar Liberty Dames 1 was er op gebrand om deze wedstrijd winnend af te sluiten. In een zeer spannende en hectische wedstrijd werd deze wedstrijd in de laatste minuten via een strafbal met 2-1 winnend afgesloten. Speciale dank gaat uit naar Maud Ligtenberg die als niet-keeper meerdere wedstrijden het doel uitstekend heeft verdedigd!
Van der Kolk Liberty Dames 1 begint nu weer met de voorbereiding op de 2e seizoenshelft op het veld, om 10 maart klaar te zijn voor de 1e wedstrijd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen