DVVC Dames 2 veroveren 3e plek na winst op OVV’67

Foto: Carlinde Photos & More

Afgelopen zondagmorgen, 03 febr., was het weliswaar nog ietwat frisjes maar voor de verandering scheen er toch een klein zonnetje. Geen echt slechte omstandigheden om gasten te ontvangen op Sportpark Dongekant. Dames 2 ontving deze morgen OVV’67 VR3.

Na een lange winterstop ging de wedstrijd wat moeizaam van start. OVV’67 kreeg vaak de kans op de helft van de thuisploeg te komen en de gasten kregen ook verschillende schietkansen. Het kon bijna niet uitblijven; Eentje ervan wisten ze tussen de palen te krijgen en zo kwamen de groen/witte met 0-1 achter. Het schudde de dames wel wakker en ze gingen steeds meer voor elkaar werken. Met als een van de resultaten een mooie pass van Manon op Anouk waardoor deze de 1-1 wist binnen te tikken. Met een 1-1 stand werd de thee opgezocht.

De tweede helft kwam de Dames van DVVC beter uit de startblokken en ze creëerden veel kansen, die helaas niet zorgvuldig genoeg werden afgemaakt. Het spel ging een beetje op en neer, de teams gelijkwaardig aan elkaar. Tot Celicia het voortouw nam en het op een rennen zette. Helemaal solo vertrok ze vanuit de verdediging richting goal van OVV’67. Steeds dichterbij. Een schot: 2-1 Nu was het een kwestie van volhouden en verdedigen. Een hachelijk moment was er nog, echt vlak voor tijd, door een snoeihard alles of niets schot vanuit OVV’67. Het werd: De paal! Opluchting bij de DVVC-fans en voor OVV’67 geen tijd om van de teleurstelling te bekomen want daar klonk het eindsignaal.

3 punten voor DVVC Dames2 binnen. Deze 3 punten zorgen ervoor dat momenteel een derde plaats in de competitie bezet wordt. Gefeliciteerd!  Succes volgende week met DESK vr2 als tegenstander. Wederom thuis. Aanvang wedstrijd 10.00uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen