ONI maakt gehakt van UNITAS ’30 met magere 0-9

Foto:

Allereerst wil ONI graag de complimenten maken aan het adres van het Bestuur van Unitas’30 daar men gezorgd had voor een ontvangst zoals het behoort te zijn. hier kunnen enkele clubs nog veel van leren.

Normaliter zou je zeggen dat 0 – 9 een tevreden uitslag moet zijn, maar ONI heeft op het AVONDJE ETTEN-LEUR vergeten om een monsterscore weg te zetten. De drie punten dik verdiend in de tas, een prima doelsaldo, maar de kans laten lopen op een unieke score heeft men laten lopen. Het was  een zeer eenzijdige wedstrijd, die gelukkig toch nog de echte DIE HARDS van ONI naar Etten-leur had gelokt ondanks het slechte weer en het late tijdstip, namen spelers en staf BEDANKT VOOR DE STEUN.

ONI deed wat het wilde deze middag en liep heel eenvoudig uit naar de 0-9 eindstand, door treffers van; Sander de Bont 3x, Jaap van de Waarden 2x, Jory Broeders, Thomas Mertens en Niels Fioole alle 1x en een eigen goal van Unitas na een verwoestende uithaal van Dennis Siemons. Verder valt er eigenlijk niet zoveel te vertellen over deze wedstrijd dan dat ONI opper opper machtig was en dat voornamelijk de doelman Daan van Beelen en de grensrechter enorm veel kou hebben geleden omdat men werkelijk niets te doen kreeg. Het is dat de ONI verdediging wel geteld 2 maal de bal heeft terug gespeeld op de verkleumde doelman om hem toch een heel klein beetje het gevoel te geven dat hij er niet helemaal voor spek en bonen bij stond.
Diep weggedoken in de kraag van drie jassen kon Daan gelukkig 9 keer juichen om een beetje warm te worden.!!

Met de teller op 9 en nog dik een kwartier op de klok reeg ONI de kansen aaneen, maar stond drie keer de paal in de weg en werden 4 open kansen onbenut gelaten, vooral de laatste kansen die werden gemist leidde tot grote ergernis van de misser zelf, hij heeft beterschap beloofd. Al met al een terechte winstpartij, vlug onder de warme douche, op naar iets warms in de prachtige kantine, de punten in de kofferbak en rap terug naar de warme ONI kantine

Vanaf nu staat het vizier gericht op de volgende thuis wedstrijd van a.s. zaterdagmiddag wanneer DOSKO op bezoek komt. De nummer drie van de ranglijst Dosko is het enige team wat ONI punten afhandig wist te maken in de allereerste wedstrijd van de lopende competitie. ONI verloor in Bergen op Zoom met 3-2 en wil deze misstap a.s. zaterdag heel graag recht zetten. Het heeft dus een sportief appeltje met Dosko te schillen. Dat dit niet gemakkelijk zal worden staat buiten kijf, Dosko beschikt zoals bekend over een aantal technisch prima voetballers en weten met de regelmaat van de klok het vijandelijke doel te vinden.
Het is dus aan ONI om te zorgen dat Dosko om 16.45 op 11 punten van ONI komt staan, zodat er nog maar één concurrent overblijft.

We kunnen dus spreken over een heuse topper a.s. zaterdag en toppers verdienen een top scheidsrechter, en daar heeft de KNVB dan ook voor gezorgd met de aanstelling van Dhr Cakir uit Den Bosch.
ONI ziet uit naar de hernieuwde kennismaking met de bezoekers uit Bergen op Zoom die vorig jaar na een vreemde wedstrijd zich nog lang hadden vermaakt in de ONI kantine.

PROGRAMMA ONI 9 FEBR

THUIS
15.00 ONI 1 – DOSKO
15.00 ONI 3 – ZWALUWE
12.00 ONI O17 – DONGEN
12.00 ONI O14 – SARTO
10.30 ONI O12 – RKDSV/EDN
09.00 ONI O11 – RWB

UIT
12.30 NEO’ 25 – ONI 2
14.45 FC TILBURG – ONI 4
12.30 RIEL – ONI O15
08.30 GILZE – ONI O10
10.00 BEEK VOORUIT – ONI O9

Reacties

article
104141
Allereerst wil ONI graag de complimenten maken aan het adres van het Bestuur van Unitas’30
https://dongen.nieuws.nl/sport/20190203/oni-maakt-gehakt-van-unitas-30-met-magere-0-9/
2019-02-03T13:10:26+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2016/04/25113117/oni3.jpg
Sport