Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: CC0 Creative Commons

Op zaterdagavond 19 januari wordt al weer de elfde wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi. Hierna volgen er nog elf wedstrijden.

Met deze wedstrijd wordt dus de helft gepasseerd. Er is dus voor iedere darter nog volop kans om zich te plaatsen voor de eindranking. Het is altijd gezellig, omdat de sportiviteit voorop staat. Mooi is dat ook de wat mindere darter kansen heeft, omdat de koppels steeds geloot worden. Er wordt gestart met het koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.

WBDF-competitie:
‘t Vaartje verliest nipt
In sportcafé ’t Vaartje verloor dartsteam ’t Vaartje met 4-5 van het hoger geplaatste team Jan Steen uit Zevenbergen. Hans de Jong en Ruud van Kollenburg wonnen elk hun singlepartij. Verlies was er voor Davey Danyluk en Goof Verbunt. Vervolgens werden er twee koppelpartijen gewonnen. Het zag er derhalve prima uit. Daarna werd een koppelpartij met slechts één leg verschil verloren. Ook de laatste ging verloren. De teamronde moest derhalve de beslissing brengen. Ook deze moesten de darters van ’t Vaartje gewonnen geven. Op dinsdagavond 22 januari gooit team ’t Vaartje tegen team AA uit Zevenbergen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 21.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen