Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

Op vrijdagavond 18 januari speelt team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. een thuiswedstrijd. Het moet het in sportcafé ‘’t Vaartje opnemen tegen ’t Caves uit Wintere. Team Kamp bestaat uit Willy v.d. Wiel, Ad Smolders, Carlo van Dongen, Jan Ligtenberg en Piet Kamp. Het team heeft de winst nodig om de koppositie te verdedigen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-groot 3-tallen:
Team café ’t Vaartje blijft aan de leiding
Ondanks een 24-22 verlies in Tilburg tegen team de Hoef blijft team café ’t Vaartje aan de leiding. Het was een moeizame ontmoeting. Piet Visser kwam niet in zijn spel en verloor. Ook voor Carlo van Dongen was er verlies. Hij kreeg echter ook maar 40 beurten. Kopman Patrick Schrijver redde de eer. Hij pakte de winst met het degelijke gemiddelde van 0.555. Met dit resultaat blijft team ’t Vaartje aan de leiding. Het ziet de concurrentie echter wel dichterbij komen.

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-groot 4-tallen:
P.C. Kamp nipt aan de leiding
Voor team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. was er dit jaar een dubbel programma. Eerst werd in sportcafé ’t Vaartje aangetreden tegen BC Goirle. Team Kamp pakte de winst met 39-32. Johan Ligtenberg pakte bekwaam de winst in slechts 46 beurten. Ook voor Willy v.d. Wiel was er winst. Hij kwam uit op het goede gemiddelde van 0.613. Jan Ligtenberg had maar 39 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij kwam uit op het prima moyenne van 0.487. de enige die verloor was Ad Smolders. Ad kwam aan de meet slechts één luttele carambole te kort. Daarna moest team Kamp aantreden in Oosterhout tegen concurrent DCM. Er werd nipt verloren met 38-35. Jan Ligtenberg was de enige die de winst wist te pakken. Hij speelde opnieuw ijzersterk. Hij kwam uit op het formidabele gemiddelde van 0.575. De andere drie spelers verloren alle drie nipt. Piet Kamp kwam maar drie caramboles te kort. Johan Ligtenberg maar twee en kopman Ad Smolders zelfs maar ééntje. Ad maakte bovendien een mooie serie van vier. Door dit resultaat staat team Kamp nog met slechts één punt verschil aan de leiding. Op dinsdag 22 januari staat de derby op het programma tegen team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Verlies Lion van Loon
In Oosterhout verloor team autobedrijf Lion van Loon Dongen met 39-32 van het sterke team Cortini. Zowel Toon Verbunt als Nhiep Tran kwamen aan de finish slechts twee caramboles te kort. Nhiep maakte nog wel een mooie serie van vier. Toon kreeg maar 41 beurten. Marie Kleinloog kwam er niet aan te pas. Zijn opponent was al na 27 beurten bij de finish. Marie kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.555. De enige winstpartij kwam op naam van de inmiddels herstelde kopman Ad Faro. Ad kwam in zijn rentree uit op het geweldige gemiddelde van 0.644. Team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg kwam afgelopen week niet in actie. Op donderdagavond 17 januari speelt dit team een thuiswedstrijd. Het moet het dan in sportcafé ’t Vaartje opnemen tegen team ’t Hartje uit Oosterhout. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein B1:
Winst Het Vaartje
In Oosterhout pakte team Het Vaartje de winst op team DKM. Het werd 25-29. Alleen Arthur Snoeren moest een kleine nederlaag incasseren. Hij kreeg maar 47 beurten en kwam slechts twee caramboles te kort. Nhiep Tran hield de verdediging prima gesloten en stevende zo op de winst af. Hij maakte een mooie serie van vier. Kopman Ton Kemmeren excelleerde. Hij maakte een prachtige serie van vijf. Hij had slechts 29 beurten nodig om te finishen. Hij kwam uit op het schitterende gemiddelde van 1.000 precies. Door dit resultaat is team het Vaartje opgeklommen naar de vijfde plaats. Het verschil met de koploper bedraagt slechts negen punten. Op dinsdagavond 22 januari speelt team Het Vaartje een thuiswedstrijd. Het moet het opnemen tegen team Olympia uit Waalwijk. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein B2:
Winst Royal Hedge
In sportcafé ’t Vaartje heeft team boomkwekerij Royal Hedge de winst behaald op team DGP uit Herpt. Ton Hamers kwam deze keer niet in zijn spel en was de enige die verloor. Kopman Anton Smulders had maar 44 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.613. Mark Peijnenburg had zelfs maar 38 beurten nodig om het prachtige moyenne van 0.657 neer te zetten. Hij maakte bovendien een fantastische serie van zes. Team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel kwam deze week niet in actie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen