DVVC MO15 wint op fraaie wijze winterttoernooi bij Beek Vooruit.

Foto:

De dames sloten het seizoen 2017/2018 af met een toernooiwinst bij v.v. ’t Zand in Tilburg. Ze begonnen 2018/2019 wederom met een toernooiwinst, bij s.v. Marvilde in Veldhoven. Sloten daarna geheel in stijl de wintercompetitie (2018/2019) af als winterkampioen en waren vast van plan door te gaan met winnen.

Zaterdag 12 januari speelden MO15 een wintertoernooi (met 15 minuten durende wedstrijden) bij Beek Vooruit in Prinsenbeek. Met 16 kanjers gingen ze hier een gooi doen voor de 1e plaats. De eerste wedstrijd moesten we tegen het vooral fysiek sterke Wieldrecht waar we uiteindelijk zeer verdiend met 1-0 van wisten te winnen.  Op naar de 2e wedstrijd waar we tegen een oude bekende speelde, nml. SCO en waar we vrij makkelijk, met aardig goed voetbal wederom van wisten te winnen (2-0). De 3e wedstrijd tegen de thuisclub (Beek Vooruit) ging vooral in het begin wat stroef maar met een zeer goede slotfase waarin we 2x het netje vonden, we wonnen ook deze pot met 2-0.

De 4e wedstrijd tegen competitiegenoot Gilze, na een ruime pauze van meer dan een uur, begonnen de groen/witte vrij matig. Er werd wat gemopperd op elkaar en dat resulteerde in een 0-0 wedstrijd die ze eigenlijk hadden moeten kunnen winnen. Toch, met 10 punten uit 4 wedstrijden, een keurig toernooi gespeeld. Eindelijk de 5e en laatste wedstrijd van vandaag tegen Bavel. De meiden waren er toch op gebrand om deze wedstrijd te laten zien dat ze hier voor de toernooiwinst waren gekomen en niks anders. Door de volle 15 minuten Bavel constant onder druk te zetten, en met vlagen zeer goede aanvallen op de mat te leggen, werd er zeer verdiend met 3-0 gewonnen. De toernooizege was een feit.

TOP gespeeld meiden; nu op naar 9 Februari dan begint nml. de voorjaarscompetitie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen