Druk bezochte nieuwjaarsreceptie met gezellig darttoernooi.

Foto:

Vrijdagavond 4 januari werd in een volle DVVC-kantine het nieuwe jaar op traditionele wijze met een gezellig darttoernooi afgetrapt. De 30 ingeschreven, darters die gingen strijden om de winst, konden rekenen op veel support van de nieuwjaarsgasten. Niet iedereen is een Michael van Gerwen maar daarvoor was de serieusheid van het spelletje ook ver te zoeken. De vrolijkheid, het plezier en het optisme, voerde overduidelijk de boventoon.

Dat werd nog eens versterkt door de nieuwjaarsspeech van voorzitter Carla van Delft waarin, ondanks een paar nare persoonlijke gezondheidszaken van geliefde, nu afwezige, DVVC-ers, het positivisme voor de club als geheel de boventoon voerde. Zo blikte ze o.a. vooruit op wat er komend jaar te gebeuren staat, zoals bijvoorbeeld het door het Green Team ingezette energiebesparings & duurzaamheidsproject met de isolering van de kantine, de aanschaf van zonnepanelen, LED verlichting, vervanging van plastic frietbakjes en andere oplossingen voor het gebruik van ‘kantine’plastic. De berg blikjes en petflesjes waarvoor samen met de retailers naar een kindvriendelijke oplossing wordt gezocht. De op handen zijnde oprichting van een Dames Veteranen Team. De mooie opbrengst van de allereerste Grote Clubaktie van €1643,80 bruto waarvan we binnenkort de jeugdleden het door hen verdiende bedrag voor hun inzet bij de verkoop zullen gaan uitbetalen.

De nieuwe goedgekeurde statuten waarmee dit nieuwe jaar wordt ingegaan met een ZERO tolerance beleid voor alcoholmisbruik/drugsgebruik en ander grensoverschrijdend gedrag. Omdat iedereen zich, ongeacht leeftijd, geaardheid, handicap of afkomst, veilig moet kunnen voelen bij DVVC. De door het barpersoneel met goed gevolg afgelegde cursus alcoholbeleid bij instituut Kentron. Het unanieme besluit van de spelersgroep om Suat Tasci nog een jaar voor DVVC te behouden. Helaas ook twee minder leuke gezondheidsberichtgevingen:  Sandra vd Akker, verzorgster/masseuse, wensen we veel beterschap en een goed herstel na haar hersenbloeding. Toon Akkermans wensen we veel sterkte toe nu hij zo ziek is en we willen hem nogmaals bedanken voor wat hij al die jaren voor DVVC, en met name voor de oud papierploeg, heeft gedaan.

En tot slot de aankondiging van de nieuwe hoofdsponsor. Bij het zoeken naar een nieuwe hoofdsponsor is steeds gestreefd naar een Dongense ondernemer die past bij DVVC. Na 7 mooie jaren van sponsoring door Karel v Eijck kan nu vol trots worden medegedeeld dat sinds 1 januari de nieuwe hoofdsponsor: In n Outdoor Van Steenoven is en de komende 3 jaar zal deze naam fier op shirts gaan prijken.  Tijd om het glas te heffen en te proosten op 2019. Dat het voor allen een mooi, sportief en gezond jaar mag worden. PROOST! Na de speech wierp eenieder weer zijn pijlen op het bord en rond de klok van 23.00uur werden de uiteindelijke winnaars bekend.

Mark Baeten en Jacco Raaijmakers legden in de verliezersronde beslag op de 2e plaats. Zij moesten hun meerdere erkennen in Kevin Zijlmans en Jordy Kemmeren. In de winnaarsronde werden Maikel van Bragt en Jeremy Evers verslagen door Martijn Verheijen en Randy Biemans die met de hoogste eer gingen strijken. Laatst genoemde, Randy Biemans, gooide dit toernooi de hoogste uitworp van 104. Het was weer een super gezellige avond en een heel mooi begin van het nieuwe jaar. Iedereen bedankt voor het komen en we hopen jullie allen volgend jaar weer te zien, maar voor die tijd natuurlijk ook ‘gewoon’ bij DVVC. Als voetballer/ster in het veld, trainer/leider, supporter van een (of meerdere) teams langs de lijn, maar altijd als zeer gewaardeerde gast op ons sportpark: Welkom en laten we er een mooi, sportief jaar van maken. #SamenDVVC

Reacties