Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje was de winst in de tiende wedstrijd van het bouwbedrijf Van Leijsen Klein-Dongen rankingtoernooi voor Pim Bollen. In de finalepartij moest Pim het opnemen tegen Ton Kemmeren. Pim won afgetekend. Het werd liefst 5-1. Alex van Ginneken haalde ook het podium. Hij werd derde.

Pim Bollen en Wilma Kemmeren winnen
In het koppeltoernooi ging de winst naar Pim Bollen en Wilma Kemmeren. Hiermee pakte Pim dus de dubbel. Zij troefden in de finalepartij Hanny en Frans Kemmeren af. Het werd een afgetekende overwinning. De verliezerronde werd gewonnen door Ton Kemmeren en Alex van Ginneken. Pim had toch zijn avond. Met een 78 finish zette hij ook de hoogste finish neer. Er waren ook deze keer geen 180-ers. De volgende wedstrijd wordt gehouden op zaterdagavond 19 januari 2019.

WBDF-dartscompetitie:
‘t Vaartje verliest
In Made verloor dartsteam ’t Vaartje met liefst 7-2 van het hoog geplaatste team De Daltons. Davey Danyluk was de enige die zijn singlepartij wist te winnen. Verlies was er voor Hans de Jong, Patty v.d. Wiel en Goof Verbunt. Vervolgens werd nog één koppelpartij in winst omgezet. De teamronde ging eveneens naar de gastheren.

Reacties