Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In sportcafé ’t Vaartje leed team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel een gevoelig nederlaag in de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Het werd 19-30 tegen team BSV uit Waalwijk. Door dit resultaat is team AK gezakt naar de vierde plaats.

Erwin en Edwin Ligtenberg speelden beide een moeizame partij en moest een grote nederlaag incasseren. Kopman Johan Ligtenberg kwam nog het dichtst bij de finish. Toch kwam hij aan het einde nog vier caramboles te kort.

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein B1:
Thuiswedstrijd Het Vaartje
Op dinsdagavond 15 januari speelt team Het Vaartje een thuiswedstrijd. Het moet het opnemen tegen team KTO uit Kaatsheuvel. Team Het Vaartje bestaat uit Embert Broekhoven, Ton Kemmeren, Arthur Snoeren en Nhiep Tran. Team Het Vaartje heeft een goed resultaat nodig om zich te kunnen handhaven in de subtop. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-groot 3-tallen:
Thuiswedstrijd team Café ’t Vaartje
Op maandagavond 14 januari speelt team Café ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje opnemen tegen team BV Touche uit Hilvarenbeek. Op dit moment staat team ’t Vaartje aan de leiding. Het heeft een goed resultaat nodig om zich aan de tp te handhaven. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Reacties