Dubbele winst voor Willy van de Wiel

Foto: CC0 Creative Commons

Zondag 23 december werd het 12e toernooi verspeeld van de 34e open ranking in café de valk. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, het single toernooi k.o. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Willy van de Wiel en Mario Robbe werden finalisten door winst op Pim van Bijnen en Maikel Verberk. In de andere halve finale wonnen Corné van Mastrigt en Jurgen Evers van Rowdy Schoremans en Tim Kaijser. In de finale ging de winst met 4-2 naar Willy en Mario, proficiat.

v.l.n.r. Mario, Jurgen, Willy en Corne

Marly van den Heuvel en Carlo van Cleef wonnen de finale in de verliezersronde met 3-0 van Dennis van Strien en Theo Lambregts.

v.l.n.r Theo, Dennis, Marly en Carlo

De hoogste uitworp ging naar Willy van de Wiel met 160, Patrick van Osch gooide 151 uit en Mario Robbe 146. Carlo van Cleef gelukte dat vanaf 120 en Roy Netten had een 110 finish. Hierna gingen de singles van start. Willy van de Wiel ging naar zijn 2e finale door winst op Tim Kaijser. Ook voor Mario Robbe een 2e finale door winst op Rowdy Schoremans. In een prima finale ging de winst met 5-2 naar Willy die daarmee het single toernooi won en dus de dubbel pakte, proficiat.

v.l.n.r. Willy, Rowdy, Tim en Mario

Corné van Mastrigt won met 3-2 in de finale van de verliezersronde van Mick Hoevenaars.

Mick en Corné

De hoogste uitworp bij de singles ging naar Mario Robbe met 150, Mario had ook nog een 112 finish. Carlo van Cleef gooide 120 uit en Mick Hoevenaars 100. In totaal werd er 20x 180 gegooid, beloond met een gratis consumptie (max. 2 p.p.) 3x 180 voor Willy van de Wiel, Tim Kaijser en Maikel Verberk. 2x 180 voor Mario Robbe 1x 180 was er voor Carlo van Cleef, Pim van Bijnen, Joep van Dalen, Jurgen Evers, Dylan de Ruijsscher, Mark van Uden, Dennis Hendrickx, Rowdy Schoremans en Corné van Mastrigt.

WINAARSRONDE SINGLE

1. Willy van de Wiel

2. Mario Robbe

3. Rowdy Schoremans

Tim Kaijser

5. Roy Netten

Dennis Hendrickx

Marvin van Eenennaam

Maikel Verberk

WINNAARSRONDE KOPPELS

1. Willy van de Wiel – Mario Robbe

2. Corné van Mastrigt – Jurgen Evers

3. Pim van Bijnen – Maikel Verberk

Rowdy Schoremans – Marvin van Eenennaam

5. Tim Kaijser – Peter Dekkers

Mike van Dalen – Joep van Dalen

VERLIEZERSRONDE SINGLE

1. Corné van Mastrigt

2. Mick Hoevenaars

3. Peter Dekkers

Dennis van Strien

VERLIEZERSRONDE KOPPELS

1. Marly van den Heuvel – Carlo van Cleef

2. Dennis van Strien – Theo Lambregts

3. Patrick van Osch – Mark van Uden

Dennis Hendrickx – Roy Netten

Het volgende toernooi voor deze ranking is op zondag 27 januari, graag tot dan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen