Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: CC0 Creative Commons

Op zaterdagavond 8 december wordt er weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi.

Het is de achtste wedstrijd in een reeks van 22. Er is dus voor iedere darter nog kans om zich te plaatsen voor de eindranking. Voor deze eindranking dien je minimaal acht volledige wedstrijden (koppel en single) of 16 halve wedstrijden te hebben mee gegooid. Het is altijd gezellig, omdat de sportiviteit voorop staat. Mooi is dat ook de wat mindere kansen heeft, omdat de koppels steeds geloot worden. Er wordt gestart met het koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.

WBDF-competitie:
Gevoelig verlies ‘t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje verloor dartsteam ’t Vaartje met liefst 1-8 van D.C. De Missers uit Etten-Leur. Alle koppelwedstrijden en ook de teamronde werd verloren. De eer werd gered door Ruud Kollenburg die zijn singlepartij in winst wist om te zetten. Hij won afgetekend met 3-0. Verlies was er voor Hans de Jong, Patty v.d. Wiel en Davey Danyluk. Ook Goof Verbunt maakte deel uit van het team. Hans kwam goed terug van een 0-2 achterstand, maar moest vervolgens in de laatste leg capituleren. Ook in de koppels werd een allesbeslissende laatste leg verloren. Ruud had nog een schitterende 107 finish. Door dit resultaat handhaaft team ’t Vaartje zich op een fraaie 11 plaats. De volgende thuiswedstrijd is op dinsdagavond 18 december.

Reacties

article
102425
Op zaterdagavond 8 december wordt er weer een wedstrijd gegooid in het kader van het
https://dongen.nieuws.nl/sport/20181203/dartsnieuws-sportcafe-t-vaartje-119/
2018-12-03T23:08:24+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/10/08121550/dartsnieuw.jpg
Sport