ONI wint met 0-7 bij avondje ’t Zand

Foto:

Opnieuw heeft het vlaggenschip van de v.v.O.N.I. op het gemak de punten weten binnen te halen, ditmaal was een zeer sportief ‘T ZAND geen partij voor een niet in de hoogste versnelling spelend ONI.

Bij tijd en wijle sloop er gemakzucht en slordigheid binnen het team welke veroorzaakt werd door het gemak waarmee wederom staande bleef en helemaal niet in de problemen kwam.
‘T ZAND een piep jong team wat zeker wel wil voetballen en ook kan voetballen moest het vandaag toch echt afleggen tegen het ervaringsvolle ONI. De druistigheid van het Tilburgse team werd door ONI genadeloos afgestraft, en was het eigenlijk maar goed dat de enorme hoeveelheid aan kansen welke ONI aan elkaar reeg niet tot doelpunten werden afgewerkt anders had de uitslag wel een zeer pijnlijke geworden voor het jonge t ZAND team en dat hadden gezien hun inzet en zeer correcte gedrag misschien ook wel niet verdiend.

Aan de andere kant moet ONI het killer instinct voor het vijandelijke doel tonen, dit deden ze dan ook maar liefst 7 maal. De andere 7 killing momenten/kansen heeft men bewaard voor de kraker tegen OOSTERHOUT van a.s. Zaterdag.! De wedstrijd in DE REESHOF werd na enig overleg tussen de leidsman en de grensrechter van T ZAND toch gespeeld op het vrije hoofdveld daar waar hij eerder gepland was op veld 6, maar daar liep de wedstrijd qua tijd teveel uit, dus zei de leidsman, het is op het hoofdveld of we gaan naar huis, tis al laat zat (16.30)
Vlug de vlaggen erop, de lampen aan en de match kon dan toch beginnen, en na 9 minuten was het BEER de Bont die de teller opgang bracht met de 0-1.

Paul van Zon deed in de 25e minuut ook zijn duit in het zakje met de 0-2 en de wedstrijd was eigenlijk al gespeeld vanaf dat moment. ‘T ZAND liet bij vlagen zeker wel zien te kunnen voetballen, maar liep zich stuk op de solide verdediging van ONI onder leiding van v Kessel en v Zon. Door de soms onzorgvuldigheid aan ONI zijde werd de rust behaald met de 0-2 stand terwijl de teller vele malen hoger had moeten staan. Na de rust gaf ONI even gas en liet het zien hoe het wel moest en in een mum van tijd stond het 0-4 door treffers van Jaap vd Waarden en de prima ingevallen Sonny Moerenhout. En weer liet ONI de teugels even vieren, want vanaf minuut 51 het moment van 0-4 tot de 76e minuut creëerde ONI zich legio kansen maar treffers vielen er niet te noteren, tot de klok op 77 stond.

Vanaf dat tijdstip schakelde men even naar de 4e versnelling( men heeft er 6 schijnbaar) en werd het even de ONE MEN SHOW van Jaap vd Waarden daar hij in de 77e en 87e minuut zijn hattrick volbracht met nog 2 treffers en in de tussentijd Sonny Moerenhout voor de 2 maal ook doel trof en de teller ineens op 7 stond voor ONI. Voor zijn Hattrick kreeg Jaap vd Waarde de bal mee naar huis, alleen was het wel de bal die men weggepikt had bij het dames team wat ook net klaar was met spelen, het mocht de vreugde van Jaap niet drukken en trots als een pauw showde hij de bal aan zijn teammaten in de kleedkamer.

ONI RICHT VIZIER NU OP DE KRAKER TEGEN OOSTERHOUT
Eigenlijk behoefd deze wedstrijd geen verdere uitleg welke belangen er op het spel staan gezien de historie tussen beide teams. Een hele prettige bijkomstigheid is wel dat Oosterhout geposteerd staat in de top drie van de ranglijst en dat er gesproken kan worden over een echte TOPPER die op de rol staat. Want reken maar van yes dat Oosterhout er op gebrand zal zijn om de (vrienden) van ONI een grote hak te zetten en om nu niet alleen als winnaar van de 3e helft te worden uitgeroepen.

Voor ONI geldt maar één ding en dat is WINST in deze buren (ruzie), vele oud bekende zullen elkaar weer gaan treffen op het gras van ONI, en aan ONI de taak om de koppositie met alles wat men heeft te verdedigen. Een duel binnen het duel word misschien wel ook het duel tussen de topscoorders van beide teams omdat de heren De Kok van Oosterhout en Beer de Bont van ONI elkaar akelig dicht op de hielen zitten. Het is aan de teammaten van beide heren om te zien wie na zaterdag alleen aan kop zal staan van de topscoorderslijst, deze teammaten zullen voor de aanvoer moeten zorgen en dan is het woord verder aan beide heren.

Gelukkig herbergt ONI nu meerdere makkelijk scorende spelers en zou de één van de andere kunnen profiteren. Al met al belooft het een ouderwets middagje VOETBAL te worden tussen de ‘’VRIENDEN’’ van ONI en OOSTERHOUT. Een wedstrijd op het scherpst van de snee, maar wel met RESPECT voor elkaar Gezien de verwachte drukte het verzoek aan de ONI supporters om zoveel als mogelijk met de fiets of met de benenwagen naar het sportpark te komen. De clash zal onder leiding staan Dhr van Straalen en zal gespeeld worden met de WEDSTRIJDBAL welke wederom GESCHONKEN is door ZELOO SPORT en FINANCE. Natuurlijk zullen ook deze middag het rijkelijk gevulde LEVENSMIDDELEN PAKKET van COOP en de vleesrondes aan het RAD van KEURSLAGER MARCO van STRIEN niet ontbreken. Het woord is nu aan de heren voetballers om er een onvergetelijke en voor het amateurvoetbal RECLAME WEDSTRIJD van te maken, GAME ONE.!!

PROGRAMMA ONI
15.00 ONI 1 – OOSTERHOUT
12.00 ONI 017 – GUDOK
12.00 ONI 014 – GILZE
10.30 ONI 012 – ‘T ZAND
09.00 ONI 011 – WASPIK
12.30 PRINSENLAND – ONI 2
15.00 BOEIMEER – ONI 3
14.00 REESHOF – ONI 4
12.15 REESHOF – ONI 015
08.45 OLYMPIA – ONI 010
08.30 OOSTERHOUT – ONI 09

Reacties

article
102362
Opnieuw heeft het vlaggenschip van de v.v.O.N.I. op het gemak de punten weten binnen te
https://dongen.nieuws.nl/sport/20181128/oni-wint-0-7-avondje-t-zand/
2018-11-28T12:45:46+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/11/28124540/japie.jpg
Sport