DVVC maakt na rust het verschil en wint met 6-0 van DEVO

Met Maikel Heijne als vervanger voor Jan-Willem Siemons begon DVVC aan de aftrap tegen DEVO uit Bosschenhoofd.  Vanaf het begin een fel spelend DEVO maar naarmate de wedstrijd vorderde kreeg DVVC een licht overwicht. Verder dan een paar doelpogingen kwam men vooralsnog echter niet.

Eerste kans
De eerste grote kans was voor de bezoekers. Bij een diepe bal van achteruit, waarop de DVVC verdediging zich verkeek, en DEVO spits Suraj Ramkhelawan alleen op de al uit zijn doel komende keeper af ging en deze ook voorbij ging. Gelukkig voor DVVC ging de bal langs de verkeerde kant van de paal.  Een paar minuten daarna was het aan de andere kant bijna raak toen Remco Kroese met een mooi schot maar net over schoot. In de 43e minuut was het écht raak toen Geert Jacobs goed doorging en kans zag de bal bij Maikel V. Bragt te krijgen. Die zette de thuisclub op een 1-0 voorsprong en dat was ook tevens de ruststand.

Goede redding voorkomt gelijkmaker
Net na de rust kon doelman Maikel Heijne met een goede redding de gelijkmaker voorkomen. Niet lang maakte DVVC in zes minuten maar liefst drie goals. Amir Zandi speelde zich in het strafschopgebied goed vrij en bracht de score op 2-0. Danny Bakkenes tekende, op aangeven van Geert Jacobs, voor de 3-0 en de 4-0 was wederom voor Amir Zandi met als aangever Maikel Van Bragt.  Hierna volgde nog verscheidene doelpogingen van o.a. Remco Kroese (schot op de keeper) Geert Jacobs (net over) en Dylan Clemens (net naast).
Ook de doelman van de thuisclub moest nogmaals in actie komen om DEVO van een tegentreffer af te houden.

In de 82e minuut een mooie pass van Dennis Kras op Remco Kroese en diens schot betekende een 5-0 stand. Vijf minuten hierna passeerde Amir Zandi zijn tegenstander in het strafschopgebied, alleen voor de keeper staande maakte hij geen fout en zette daarmee de stand op 6-0. In de laatste minuten twee doelpogingen van Remco Kroese om de uitslag nog groter te maken, maar bij beide pogingen zorgde keeper Thomas Hack van DEVO er voor dat de einstand op 6-0 bleef staan.

Beide keepers zijn deze wedstrijd belangrijk geweest . De doelman van DEVO heeft er voor gezorgd dat zijn club niet met nog meer tegendoelpunten heeft verloren en de doelman van DVVC heeft door een paar prima reddingen mede er voor gezorgd dat DEVO niet tot scoren heeft kunnen komen.

a.s. Zondag 9 December de uitwedstrijd bij SVC (Standdaarbuiten) Aanvang 14.30 uur Scheidsrechter Y. van de Berge (Bergen op Zoom)