DVVC stuurt Molenschot met 6-0 nederlaag naar huis.

Kort na het begin in de 3e min. ging Amir Zandi alleen op doelman Niels Weijers van Molenschot af, die kon de doelpoging van de DVVC speler nog tot hoekschop verwerken en daaruit zette Stefan van Dongenzijn ploeg op een 1-0 voorsprong.

Door een foutieve terugspeelbal op de DVVC doelman kreeg Molenschot even daarna de kans op de gelijkmaker. Dit liep gelukkig goed af voor DVVC. Het eerste schot op doel van Molenschotspeler Teun Oomen werd door Jan Willem Siemons tot hoekschop verwerkt.  Hierna werden door DVVC veel kansen gecreëerd maar daar werd in de meeste gevallen te slordig mee omgegaan. Het was ook mede aan de doelman van Molenschot te danken die met goed keeperswerk zijn ploeg in de wedstrijd hield. Maar in de 34e min. was het dan toch raak toen Koen Swanen goed door ging en via keeper en binnenkant paal de stand van 2–0 op het scorebord zette.  Met deze stand gingen de ploegen de rust in.

Amir Zandi omspeelde inde 53e minuut een paar verdedigers van Molenschot en maakte op fraaie wijze de 3-0. Hierna nog een paar mogelijkheden maar die leverde geen doelpunten op. In de 62e minuut een kans voor Remco Kroese die door de keeper werd weggestompt. Precies voor de voet van Amir Zandi die met een snoeihard schot zijn tweede, en voor DVVC het vierde, doelpunt maakte.

Geen doelkansen meer voor Molenschot.
Molenschot bleef wel sportief tegenstand bieden, maar hebben na de rust geen doelkansen meer gehad. In de 79e minuut een mooie steekpas van Mirel Ibrahimovic op Remco Kroese en die scoot de 5-0 binnen. Kort voor tijd was het Geert Jacobs die in een wirwar van spelers DVVC naar een 6-0 overwinning schoot. Even daarna was het de goed leidende scheidsrechter R. Schouten uit Goirle die voor het einde van de wedstrijd floot.

a.s. Zondag 25 November weer een thuiswedstrijd voor DVVC en wel tegen DEVO uit Bosschenhoofd. Aanvang 14.30 uur Scheidsrechter J. Verpoorten (Tilburg)