ONI pakt eerste periode na winst op UNITAS

Foto:

De Oranje Blauwen Leeuwen hebben de eerste doelstelling voor dit jaar binnen gehaald met pakken van de 1e periode.

In een eenzijdige wedstrijd die gedomineerd werd door ONI behaalde men een ruime zege op het Leurse Unitas wat wel haar stinkende best deed maar er gewoonweg niet aan te pas kwam. De spreekwoordelijke ere treffer die Unitas maakte kreeg men in de schoot geworpen door miscommunicatie tussen de verdediger en doelman van ONI in de 24e minuut. Verder was het deze middag ONI wat deed wat het wilde en met 7 treffers nog mild was voor Unitas.

Voor dit alles was het de kleine look alike van Kasper Dolberg…… Jelle Timmermans die de wedstrijd in gang had gebracht en na een ferme solo de doelman van Unitas voor het eerst passeerde deze middag.
Jelle die het smorgens gepresteerd had om bij zijn eigen 010 team 5 maal te score deed het nu dus dunnetjes over, en zijn voorbeeld werd dus goed gevolgd.! Jelle Bedankt voor je aanwezigheid en praatjes.!!
Voor ONI begon het allemaal wel heel voortvarend, men starte prima kreeg direct de mogelijkheden om tot treffers te komen, zeker als in de 7e minuut de bal op de stip beland en De Beer van ONI er achter gaat staan, helaas zaten zijn nieuwe schoenen nog niet helemaal lekker en kon de prima doelman van Unitas zijn inzet nog keren, dit zou gedurende de wedstrijd wel gaan veranderen want in minuut 13, 46 en 85 zaten de schoenen als gegoten van de Beer en kon hij weer 3 streepjes zetten bij het totaal.

In de tussentijd had ook Jaap van de Waarden laten zien van Waarden te zijn en zette hij ONI in de 11e minuut op 1 – 0 en mocht Man van de Wedstrijd Ferry van Kessel in de 39e minuut de 3-1 aantekenen.
Floris Wouters deed in de 74e minuut ook zijn duit in het voetbalzakje met de 5 – 1 en invaller Niels Fioole bekroonde zijn invalbeurt met een treffer in de 87e minuut.
Zeker het vermelden waard was het debuut als Doelman van Lars vd Kletersteeg die de aan zijn hand geblesseerde Daan van Beelen moest vervangen, doelman vd Kletersteeg keepte een puike laatste kwartier, hij reageerde bekwaam bij terugspeelballen en spelhervattingen wat hem op applaus van af de kant kwam te staan van het wederom talrijke aanwezige publiek. ( Zie archief foto van Lars vd Kletersteeg en Daan van Beelen) ONI speelde zo een gemakkelijke wedstrijd die uiteindelijk dus de 1e periode opleverde, een leuk prijsje, maar de enige echte prijs die men bij ONI wil die ligt aan het eind van de streep/competitie en dat is die fel begeerde schaal.

Dat dit niet zomaar aan komt waaien mogen duidelijk zijn, de concurrentie zit ONI op de hielen en wil toeslaan als ONI een misstap begaat hier of daar. Aan ONI de opdracht om zich zelf niet te gaan overschatten en zeer zeker niet om de aanstaand tegenstander te gaan onderschatten als men om 16.30 gaat aftrappen bij sc ‘T Zand in de Reeshof. Sluit ONI ook deze match met winst af dan staat een week later de topper tegen Oosterhout op het programma.

Maar eerst en vooral a.s. Zaterdag de nieuwbakken ploeg uit de Reeshof laten zien dat er tegen ONI geen eer te behalen valt, al is ONI wel gewaarschuwd als men kijkt naar de resultaten welke t Zand de laatste weken heeft behaald, en dat deze tegenstander niet te onderschatten is daar men toch ook makkelijk het vijandelijke doel weet te vinden.

PROGRAMMA ONI 24 NOV
THUIS
15.00 ONI 2 – DE FENDERT
15.00 ONI 3 – DIA
12.30 ONI 4 – RFC
10.30 015 – OLYMPIA
10.00 09 – RFC
09.00 010 – TSC

UIT
16.30 T ZAND – ONI 1
15.00 RFC – ONI vetr
13.00 OJC ROSMALEN – 017
09.00 REESHOF – 014
08.30 KOZAKKEN B – 012
11.15 RAAMSDONK – 011

ONI 2 MOET VOOR 3E RONDE KNVB BEKER NAAR HARDINXVELD 2
Door de 3-2 zege op Desk zijn de mannen van Ad Broeders en D J Faro in de 3e ronde van de beker gekoppeld aan Hardinxveld 2 wat uitkomt in de Reserve Hoofdklasse. Deze ongetwijfeld moeilijke opdracht staat voor ZATERDAG 22 DEC op het programma, maar het 2e team is inmiddels niet meer voor één gat te vangen en gaat haar voetbalhuid daar duur verkopen. Noteer alvast in uw agenda; 22 Dec 14.30 Hardinxveld 2 – ONI 2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen