Den Hamse Bok Liberty Heren 1 hekkesluiter

De eerste helft ging Den Hamse Bok Liberty Heren 1 niet scherp van start en zo kon Scoop al snel een strafcorner versieren en ook de 0-1 binnenslepen. Halverwege de eerste helft kon Tim Verkijk, na een goede actie van Mick Asselman, de 1-1 op het scorebord noteren, maar de ruststand werd op 1-2 gezet door een doelpunt van Scoop in de laatste seconden van de eerste helft.

In de 2e helft wisten de Dongenaren het momentum niet om te keren en ook de 1-3 werd gescoord. Hoewel de Libertianen heer en meester waren op het veld vielen en geen goals. Een onterecht afgekeurd doelpunt en een doelpunt van Richard Weeda aan het einde van de wedstrijd bepaalde de eindstand van 2-3.

Komend weekend een dubbel weekend. Vrijdagavond thuis om 20:30 een bekerwedstrijd tegen Waalwijk Heren 1 en Zondag uit om 14:30 een conpetitieduel tegen de koploper, DES Heren 1. Wij kunnen alle aanmoediging gebruiken om zo het tij te keren en het seizoen in goede banen te leiden!