Jos Emmen en Leo Akkermans winnen 2e boten concours

Foto: CC0 Creative Commons

Zondag 7 oktober mooi rustig najaar weer HSV de Ruischvoorn had op deze dag een botenconcours gepland.

Een beetje uitgedund groepje vissers wegens afwezigheid waar van een aantal vaste vissers kwamen 4 koppels naar vissershang met een eigen boot of ze huurde daar een van de plaatselijke exploitant. Toen eenmaal de vissers hun spullen in de bootjes hadden gedaan werd het sein om acht uur gegeven om de Biesbosch in te varen ieder ging naar zijn favoriete plekkie ,want iedereen weet wel waar hij wild gaan liggen .

Eenmaal op de stek en uitpakken maar en hoppa vissen heerlijk ,ja ja en gelijk beet zonder maar gevoerd te hebben. Maar ja helaas het waren geen grote het waren vooral roofbleitjes die de klok sloeg de dobber ging niet staan of ze hadden hem al . Ook enkele voorntjes werden gevangen als die vissen de kans kreeg om te bijten .

Maar al bij al hadden de vissers heel de dag beet gehad ,weinig gewicht maar veel stuks en dat is ook heerlijk als je heel de dag een visje vangt dat is altijd beter dan geen beet of af en toe.
Leo Akkermans en Jos Emmen wonnen de wedstrijd maar dat kan ook niet anders trainen, trainen en nog eens trainen ja die mannen maken er werk van zij vingen 12000 gram bij elkaar gevolgd door Broer Oomens en Ad van Zelst met 10.600 gram en daar na Frie Schoormans met Ron Timmermans met 6.500 gram ,een koppel niet gewogen of vroeg tijdig naar huis helaas.

Aanstaande zondag 14 oktober de laatste wedstrijd van 2018: het zo heerlijke SNERT concours aan de Loswal in Dongen

Reacties

article
101015
Zondag 7 oktober mooi rustig najaar weer HSV de Ruischvoorn had op deze dag een
https://dongen.nieuws.nl/sport/20181010/jos-emmen-en-leo-akkermans-winnen-2e-boten-concours/
2018-10-10T08:27:02+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/10/10082653/visnieuw.jpg
Sport