BC Shot 5 trekt nét aan het kortste eind

Foto:

Zondag 7 oktober heeft BC Shot 5 een spannende wedstrijd gespeeld tegen  ABC Swindregt 4 in De Salamander. De vorige drie wedstrijden hadden ze  met 5-3 verloren, dus ze hoopten dit keer op de winst! Doordat Renske  Speltie niet aanwezig kon zijn, hadden ze Renske Leeggangers als  invaller geregeld.

Zoals gewoonlijk begonnen de wedstrijden met de heren- en damesdubbels.  De dames Elisa Emmen en Renske Leeggangers mochten samen spelen. De  eerste set ging heel gelijk op, maar helaas verloren ze deze met 18-21.  De 2e set was heel spannend, maar de dames van BC Shot toonden toch  beter te zijn met 21-17. Dit betekende dat er een 3e set gespeeld moest  worden. De 3e set was ook spannend, maar het is toch gelukt om de 3e set  te winnen met 21-18.

De heren Mari Stas en Nick Bartels begonnen aan hun spannende wedstrijd tegen lastige tegenstanders, ze hadden meer problemen om te winnen dan de dames. De eerste set was moeilijk te winnen, maar ze hadden hun best gedaan en het werd 13-21. De tweede set was zwaar voor de heren maar ze hadden hun uiterste best gedaan en het werd 12-21. Na de dubbels volgde de herenenkels als eerste, want de dames wilden nog even uitrusten van hun zware wedstrijd. Tussenstand: 1-1.

De eerste herenenkel van Joey Lau ging goed, het was een nek aan nek race tussen de twee heren. De eerste set werd net verloren met 21-19, de tweede set liep wat moeizamer. Joey gaf alles wat er in hem zat en hij gebruikte al zijn kracht, maar het was helaas niet genoeg het werd 16-21.

De tweede herenenkel was spannend, maar ook moeilijk voor Nick Bartels. De eerste set probeerde hij van alles om te winnen, maar helaas was dit niet voldoende, het werd 7-21. De tweede set ging veel beter, hij zette zijn beste beentje voor maar helaas was dit ook net niet genoeg het werd 14-21. Tussenstand: 1-3. Hierna waren de dames uitgerust en stonden ze al klaar om hun singles te spelen. De eerste damesenkel werd gespeeld door Elisa Emmen, ze ging met de eerste set al meteen goed van start en ze wist de set met 21-6 te winnen. Haar tweede set was wat lastiger, maar toch wist ze de wedstrijd te winnen met 21-18.

De tweede dames enkel was Renske Leeggangers. Ze zetten de monden en ogen wijd open want het was een spannende wedstrijd. Haar eerste set liep in het begin moeizaam, maar ze gaf niet op, helaas verloor ze met 16-21. De tweede set was ook spannend, maar Renske liet zien wat voor kracht ze had, de tegenstander was er verbaasd van en het werd 21-17. De derde set was ook spannend maar het was helaas net niet gelukt om het voor elkaar te krijgen Renske heeft alles gegeven het werd 10-21. Tussenstand: 2-4.

Nadat alle enkels waren gespeeld gingen de heren en de dames naar de mixen, waardoor het nog 4-4 kon worden als ze deze zouden winnen.De eerste mix werd gespeeld door Mari Stas en Renske Leeggangers Het waren spannende sets, de supporters suportten op hun best. De eerste set gaven Mari en Renske alles, maar helaas was het net niet voldoende het werd 13-21. De tweede set was helaas heel erg lastig. Mari en Renske bleven doorvechten tot het bittere einde, het werd 7-21.

De tweede mix werd gespeeld door Elisa Emmen en Joey Lau. De eerste set liep gelijk tegen elkaar op het was erg spannend. Joey en Elisa gaven alles en bleven proberen, maar helaas was het net niet genoeg voor de spannende set het werd 20-22. De tweede set liep wat moeilijker, ze hadden beiden hun beste beentje voorgezet maar helaas was dit net niet genoeg om het een drie setter te maken het werd 14-21. De eindstand van deze spannende wedstrijd is helaas 2-6 voor ABC Swindregt.

Volgende maand wordt de competitie weer hervat met een uitwedstrijd. BC Shot 5 bedankt Renske Leeggangers voor het invallen en ook de supporters, die ons kwamen steunen bij de spannende thuiswedstrijd. We  hopen dat we een keer winnen!

Reacties

article
101018
Zondag 7 oktober heeft BC Shot 5 een spannende wedstrijd gespeeld tegen  ABC Swindregt 4
https://dongen.nieuws.nl/sport/20181010/bc-shot-5-trekt-net-aan-kortste-eind/
2018-10-10T08:33:39+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/10/10083331/shot1010.jpg
Sport