Dongense Darts Competitie

Foto: CC0/Public Domain

De Dongense darts competitie is weer begonnen. De Ere Divisie heeft nog een weekje vrij, maar de Eerste Divisie en Tweede Divisie hebben hun eerste wedstrijden gespeeld.

Kijken of de zomer kampioen Dart Vader gelijk de koppositie neemt in de Tweede Divisie. Het Vaartje 1 was de tegenstander. Darth Vader was idd het sterkst en won met 8-5 de wedstrijd. Mark de Vries van Darth Vader finishte 80. HBHB ontving No Mercy. No Mercy kwam 5-2 voor, maar kon de wedstrijd niet beslissen. HBHB deed dat wel en won met 7-6. TROTS speelde tegen de favoriet voor de titel Pijlloos. In de koppels werd het verschil gemaakt door Pijlloos dat met 8-5 won. No Score begon prima aan de wedstrijd uit tegen Het Vaartje 1. Voorsprong van 5-2, maar Het Vaartje gaf zich niet gewonnen. Door de teamronde werd het zelfs 7-6 voor Het Vaartje. Maar het best vertrokken is Het Karrewiel 1. Thuis tegen DVDVD werd er met 9-4 gewonnen. Door deze winst is het Karrewiel 1 de koploper in deze divisie.

Wie gaan er strijden voor de titel in de Eerste Divisie? Vrolijke Bull, Karrewiel 13 of misschien toch Op Dreef 3 dat ook in de beker al van zich liet horen. Op Dreef 3 is goed begonnen aan de competitie. Uit bij No Skills just lucky ging het gelijk op tot 4-4. Daarna gaf Op Dreef gas en won met 9-4 de wedstrijd. Leo Lambooij van Op Dreef finishte 96. Het Karrewiel 13 kende ook een prima start. 4P was de tegenstander en ook hier ging het gelijk op tot 4-4. K13 sloeg toe in de koppels tac/tic en won met 8-5 de wedstrijd. Voor 4P gooide Michael Heijne 90 uit. Vrolijke Bull had gelijk een goede test tegen Nie te Pijle. Ook hier werd het verschil gemaakt in de koppels tac/tic. Vrolijke Bull bleek de sterkste en won met 8-5. Voor K13 gooide Hans de Jong een 180. Ook Michiel van der Weegen gooide een 180 en finishte 115. Het Karrewiel 2 speelde tegen Falcon. De wedstrijd ging gelijk op, maar Falcon was de nipte winnaar. 7-6 de score met een 180 voor Arthur in ’t Groen. New Bundy’s nam het op tegen Gijle Peile. 6-3 voor, maar geen winst voor New Bundy’s. Gijle Peile kwam terug in de wedstrijd en won met 7-6. Op Dreef 3 is zeker voor een week de koploper in deze divisie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen