Tilburg Ten Miles… Lopen voor het goede doel

Foto:

Keniaanse loopt beste wereldjaarprestatie op de Rabobank Tilburg LadiesRun, en velen hebben zichzelf overwonnen. Tilburg Ten Miles 2018 was een feest. Een feest voor het volk én voor Quiet Tilburg.

Quiet Tilburg ontving gisteren na afloop van de TTM namens Rabobank Tilburg en omstreken een mooi bedrag. Quiet wil armoede onder de aandacht brengen én verzachten. Elke Community werft lokale sponsors om haar ‘members’ om beurten via een digitaal systeem iets aan te bieden wat ze normaal gesproken niet kunnen betalen: van een tweedehands fiets tot een etentje, van een knipbeurt tot kaartjes voor een voorstelling of voetbalwedstrijd. Daarnaast geeft Quiet mensen in armoedesituaties de kans om hun talenten te (her)ontdekken en in te zetten. Bijvoorbeeld als vrijwilliger: goed voor hun zelfvertrouwen én voor de mensen die ze daarmee helpen.

Mede dankzij teamcoach Stefanie overwonnen vele Quiet members zichzelf door te finishen tijdens de FamilyRun, de Rabobank Tilburg LadiesRun en de CZ Tilburg Ten Miles. In het RaboHouse overhandigde Wim Bens, directeur van de Rabobank in Tilburg de cheque aan Marieke van Bommel, de voorzittter van Quiet Tilburg. ‘Iedere Raboloper heeft hieraan bijgedragen’, aldus Bens. Per deelnemer verdubbelde de bank het bedrag. Dankzij de 600 Rabolopers die liepen voor het goede doel, ontving Quiet een cheque ter waarde van 3.000 Euro.

Reacties

article
99554
Keniaanse loopt beste wereldjaarprestatie op de Rabobank Tilburg LadiesRun, en velen hebben zichzelf overwonnen. Tilburg
https://dongen.nieuws.nl/sport/20180903/tilburg-miles-lopen-goede-doel/
2018-09-03T14:57:51+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/09/03145746/rabo0309.jpg
Sport, Zakelijk