ONI bereidt zich voor op nieuwe competitie

Foto:

Ondanks de tropische omstandigheden is de selectie van de v.v.O.N.I. vorige week dinsdag 7 Aug al gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Met een opkomst van gemiddeld 21 spelers per training mochten de trainers niet klagen daar er nog volop spelers genieten van een welverdiende vakantie. De selectie die met de nodige kwaliteit injectie is uitgebreid heeft bij het lezen van dit schrijven er 6 trainingen opzitten en zal a.s. Zaterdag als seizoen opening aantreden tegen DONGEN 6. Een wedstrijd die het predicaat VRIENDEN WEDSTRIJD omgehangen heeft gekregen.

Voor beide teams een leuke start van een nieuw seizoen, en waarbij Dongen 6 al heeft laten doorschermen op haar sterkst te zullen aantreden, ONI is dus gewaarschuwd. Het zal voor vele ex Dongenspelers een weerzien worden met oud teamgenoten/vrienden en voor de ONI spelers een weerzien met spelers die de omgekeerde weg hebben afgelegd. De aanvangstijd is vastgesteld op 14.30 en deze Vriendenwedstrijd zal worden geleid door Dhr. D de Laure.
PROGRAMMA ONI

ZATERDAG 18 AUG 14.30 ONI – DONGEN 6
DINSDAG 21 AUG 20.00 ONI – DUSSENSE BOYS

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen